champions!

Lördag: SANKTANGULD 2LAX10 wohooo. Vi vann vi vann vi vann! Kan inte riktigt fatta hur stort det är men fan va vi är bra. 4-2 blev det och segern var aldrig riktigt hotad. Efter att ha hoppat lite på scenen och blivit fotad till expressen tog jag en rekordsnabb dusch och åkte till jobbet för att jobba 2 timmar.

 

På kvällen var vi några som åt middag (tacos, vad annars? haha) hos sandra, det händer ju inte allt för ofta så det var riktigt roligt tycker jag! Later blev det tegel. Jag har verkligen ALLTID roligt där, man träffar så många man känner och kan umgås med under kvällen. Lyckat!

 

Söndag: Efter att ha sovit 4 timmar pallade jag mig till jobbet, jobbade hela dagen med en sprängande huvudvärk (dock pga av nacken), åkte hem, dog lite i soffan, gick och la mig klockan 9.

 

Måndag: Kände mig utvilad när klockan ringde, skrattade hela dagen med Louise på jobbet, gymmade med Oskar, började titta på en ny serie.

 

Tisdag: Leeeedig är jag idag. Var på ansiktsbehandling imorse så nu är jag röd och fin i ansiktet. Annars har jag och mamma bara suttit framför tvn och tittar på tillbaka till eden. Har planerat att göra det resten av dagen också till Östre kommer till oss ikväll. Tjoho

.

Kommentarer
Postat av: Nicole

Grattis till vinsten! :)

Jag kan försöka få ihop något av dom jag har, annars säger jag till!

2010-10-26 @ 19:46:04
URL: http://louiisenicole.blogg.se/
Postat av: Victoria

Du dör visst lite varje dag du!

2010-10-26 @ 20:36:08
URL: http://viccantoria.blodspot.com
Postat av: Anonym

Grattis!! Fan vad kul :D

2010-10-27 @ 10:09:20
URL: http://sofiehero.blogspot.com
Postat av: Linnea

Grattis! Grymt jobbat!

2010-10-27 @ 18:45:06
URL: http://ehlskling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0