welcome


typiskt

Fan, det var ju ganska väntat. Kan ju inte direkt berömma mig för hur försiktig jag är med min mobil, så jag får väl skylla mig själv. Tycker att iphonen har varit ganska tålig hittills. Men idag när jag tappade den i golvet blev det en stor repa över skärmen och nu funkar knappt touchen. Så jag kan inte svara på sms! Så ring om ni vill något :)

söndag

God morgon. Det blev lite panik där imorse eftersom att man skulle ställa tillbaka klockan i natt och jag och felix visste inte om våra mobiler gjorde det automatiskt. Så jag ställde tillbaka min och felix gjorde inte det, plus att vi satte på ett tredje alarm på min digitalklocka. Felix alarm ringde först för då var den 07.15. Problemet var bara att då var digitalklockan 06.15 och min mobil var 05.15. Haha vafan!? Det löste sig ialla fall när vi satte på text-tv haha.

Jag sov ganska dåligt inatt så det var inte så jobbigt att gå upp imorse, antagligen för att jag inte sov så djupt. Nu ska jag jobba till 14 och sen ser jag fram emot resten av dagen. Oskar ska spela match med statslaget, eller distriktlaget som man verkar säga nu, mot 94ornas distriktlag. Ja han gick hela vägen!!! :D Stolt syster hoho. Sen följer mormor och morfar med oss hem och äter middag. Jag saknar dom!


    

saturday

Min plan idag var att åka till väsby centrum för mina kuponger på 20 % rabatt går ut imorgon. Men det gick inte så bra eftersom att vi gick upp så sent och sen skulle jag bort på middag. Tobbe fyller år på tisdag så vi hade en liten överraskningsmiddag för honom. Haha förstår inte hur han inte anade något då ing-marie gjort typ tusen pajer.

Nu bangar jag både tegel och halloweenfest. Felix har varit på kryssning och jag känner bara för att krypa ner i sängen med honom och titta på en film. Så det ska jag göra. Ska ju upp och jobba imorgon bitti. Puss och godnatt
.

let's walk the bridge to the other side

Fredagskvällen spenderades med dom här snygga brudarna. Vi hade tvn på men satt mest bara och pratade hela kvällen, som det ska vara alltså. Inte nog med det,  jag och matilda hade ändå massa att prata om när vi kröp ner i min säng och sista gången jag tittade på klockan var den halv 5. Det resulterade i att jag gick upp halv 2 och nu sitter jag här och väntar på att matilda ska vakna. Observera vad klockan är!!!

piece of jewellery








fredag

Heeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag är på så bra humör. HAPPY. Idag sprang jag 1 km längre än förra gången, på samma tid. Fortfarande inte jättesnabbt men åh, jag visste att jag kunde, att det bara var axlarna som förstörde. Idag spände jag axlarna på något konstigt sätt så att jag inte fick ont, det funkar såklart inte i längden men skit samma. Woho! Åt även en stor frukost innan (jag lovar sofie, idag var den BIG) och hade massa energi!!

Jag behövde det här. Igår efter jobbet åkte jag direkt till gymmet med sofie och det gick inge bra. Jag hade inte hunnit äta middag, hade ingen energi över huvudtaget och allt var bara mycket jobbigare. Tog mig ialla fall igenom allt jag skulle. Och juste, jag kunde göra knäböj utan att få ont i ljumskarna. Woho, here i come!

Nu ska jag jobba på gymmet till sju, det känns faktiskt bra. Efter några dagar på jula är det skönt att bara sätta sig här och göra ingenting. Nu funkar även tvn här igen! Och jag ser fram emot hela min helg, den kommer bli så bra!


he said each day's a gift

Titta vad jag hittade i en tjejs blogg (ehlskling.blogg.se). Tycker det låter väldigt roligt och tänker nog ta mig igenom alla punkter, men antagligen inte varje dag :)
.

onsdag

Lön från jula, lön från gymmet plus pengar för ärret på knät, det börjar känns värt att jobba mycket hohoho. Om jag skulle be er gissa vad jag gjort idag skulle nog alla ha rätt. Jag har jobbat och jag har tränat. Punkt. Jag sprang på löpbandet och fuck fuck fuck, om jag får säga så hehe. Känner att min kondition långsamt blir bättre men fan inte mina axlar, dom håller mig tillbaka så enooormt. Dom stoppar mig, dom förstör. Så efter gymmade jag endast rygg och axlar. Var faktiskt riktigt kul, att för en gångs skull bara koncentrera sig på några speciella muskelgrupper, brukar ju annars köra igenom allt varje gång. Så det var kul ialla fall. Fick med mig felix idag också, woho.

Fick förresten mitt schema på jula för resten av året, jag jobbar varken julafton eller nyårsafton, YES!
.
(hahahaha)

champions!

Lördag: SANKTANGULD 2LAX10 wohooo. Vi vann vi vann vi vann! Kan inte riktigt fatta hur stort det är men fan va vi är bra. 4-2 blev det och segern var aldrig riktigt hotad. Efter att ha hoppat lite på scenen och blivit fotad till expressen tog jag en rekordsnabb dusch och åkte till jobbet för att jobba 2 timmar.

 

På kvällen var vi några som åt middag (tacos, vad annars? haha) hos sandra, det händer ju inte allt för ofta så det var riktigt roligt tycker jag! Later blev det tegel. Jag har verkligen ALLTID roligt där, man träffar så många man känner och kan umgås med under kvällen. Lyckat!

 

Söndag: Efter att ha sovit 4 timmar pallade jag mig till jobbet, jobbade hela dagen med en sprängande huvudvärk (dock pga av nacken), åkte hem, dog lite i soffan, gick och la mig klockan 9.

 

Måndag: Kände mig utvilad när klockan ringde, skrattade hela dagen med Louise på jobbet, gymmade med Oskar, började titta på en ny serie.

 

Tisdag: Leeeedig är jag idag. Var på ansiktsbehandling imorse så nu är jag röd och fin i ansiktet. Annars har jag och mamma bara suttit framför tvn och tittar på tillbaka till eden. Har planerat att göra det resten av dagen också till Östre kommer till oss ikväll. Tjoho

.

fredag och SNÖ!

Nu måste jag se till att lugna mig lite, slappna av och inse att allt har löst sig och att jag kommer att spela matchen imorgon! Åh herregud, vilken panik jag har haft. Men JA, sluta prata om det nu sofia!

Igår efter jobbet bytte jag och felix om till fotbollskläder, åkte upp till ip, klev ur bilen, började gå mot fotbollsplanen och...... *trumvirvel*...... planen släcktes ner!!! Jamen bra tajming. Jag tänkte att jag skulle få lite mer bollkänsla till matchen imorgon men vaktmästaren ville något annat. Det är ju egentligen våran träningstid men han vägrade tända igen! Aja, det var tur att jag hade en dejt med Sofie på gymmet, annars hade jag åkt hem och dött. Vi tog oss igenom en timmes träningspass, det behövdes.

Idag skulle vi ha färgutbildning på jula 8.30-10. Jag kom dit, var tvungen att hoppa in och jobba för leveransen hade varit försenad och dom låg efter. Efter en och en halvtimme konstaterade vi att det inte blir någon utbildning, förstog aldrig riktigt varför. Så jag åkte hem, la mig framför tvn och dog ett tag. Nu ska jag jobba 14-19 på gymmet och sen blir det middag hos råsberg. Oj tråkigt inlägg. Blä. Måste pigga upp det med en bild ialla fall.



PANIK!

Alltså hej hjälp, jag var SÅ nära på att vara tvungen att tacka nej till matchen imorgon. Dagen på jobbet igår var rent ut sagt ett helvete. Jag frågade ALLA på hela jula och INGEN kunde ta min jobbtid imorgon. Jag ringde tillochmed till några jag aldrig träffat, som bara brukar jobba en gång i månaden. Det finns så mycket jag vill säga som jag nog inte borde så jag håller mig till det positiva. Vissa på jobbet är verkligen världens bästa, dom gjorde verkligen allt för att försöka lösa det. Men det var helt hopplöst, det gick inte att lösa hur mycket vi än försökte. Till slut gick Louise med på att jobba några timmar trots att hennes släkt från england och allt kommer för att fira henne. Jonatan börjar en timme tidigare, likaså Maria plus att hon stannar längre tills jag kommer dom 2 sista timmarna. Usch va jag har krånglat, jag skäms men tack tack tack! Louise är en ängel!

Det är final i st erikscupen... FINAL!? Det är fan stort och det är min sista chans att få spela det, sen blir jag för gammal hoho. Vi kommer vinna, jag känner det på mig!

SANKTANFINAL!

Alltså jag har nog inte riktigt fattat hur stort det är egentligen men vi är i FINAL i st erikscupen!!! Jag har aldrig spelat det förut så det känns skitkul. Vi vann mot hammarby igår med 3-0 och OJ vad vi var överlägsna, dom hade ingenting. Två av våra mål kom på nick efter hörna, haha vi som typ inte gjort ett enda nickmål på hela säsongen. Men fan va bra vi va! Så people, på lördag klockan 12.00 på skytteholm smäller det!
.

nytt inlägg med gammal bild

Jobb och fotboll, ungefär så. Igår var det jobb 9-18, fotbollsträning och champions league på tv. Idag blir det jobb 10-18 och sen match, semifinal med F18. Jag är taggad, vi får väl se hur formen är.
.


måndag

Idag började jag inte jobba förrän 15.15 så jag velade mellan att träna innan eller fortsätta städa i mitt rum. Vet ni vad jag valde? Att fixa mitt rum. Duktigt va? Har ingen ork att träna nu heller så jag skippar det helt idag. Nu är jag så hungrig att jag har ont i magen!

Förresten så har jag fått någon konstig jag-vill-ha-en-egen-lägenhet-känsla på senaste tiden. Fast jag har verkligen inte råd än plus att jag inte känner mig mogen att lämna min familj haha. Eller jag vill inte, skulle inte klara av att inte få träffa dom varje dag. Men en sak kan jag ialla fall göra, börja samla på mig massa bra-att-ha-saker till en egen lägenhet :) Det kan ju aldrig vara fel!
.


ärr

Nu har jag äntligen fått beskedet att jag kommer att få pengar för mitt ärr på knät, som jag fick när jag ramlade med moppen för några år sedan. Eller jag förstod det så, skickade ialla fall in nytagna bilder igår så får vi se :)

.

true friends can see the hurt in your eyes when everyone else is fooled by your smile

Jag fick gymma själv idag, det kändes tråkigare än vanligt eftersom att jag var inställd på att köra tillsammans med Sofie. Men så lätt kommer du inte undan, hoho ;)

Annars så har jag och felix spelat supermario, hyrt film och handlat. (Kändes lite tråkigt att det inte var till våran egen lägenhet hehe). Nu ska vi fortsätta ha en mysig söndag och laga tacos. Bra bra bra dag. Puss
.

slutresultatet!


söndag

God morgoooooon. Imorse var det frost på bilen när vi skulle åka!!!!! Nu sitter jag på jobbet och har lite ångest över städlistan som ligger bredvid mig. Men Men. Jag slutar klockan 2 och då kommer Fia hit och gymmar med mig, mycket roligare att ha sällskap när man tränar :) Sen har jag ingenting planerat, känns skönt. Är sugen på att hyra en film och bara mysa med mig älskling.



lördagskväll

Jag hann med en löprunda idag, sprang till täby kyrkby istället för mot vallentuna centrum, kul att springa en annan runda ibland. Nu har våra vänner från gotland kommit, så jag ska spendera hela kvällen med dom. Riktigt mysigt. Det är ju inte så ofta vi träffar dom.
.
(bild: jag och nicole)

nostalgi


lördag

Hej jag är lycklig, skulle bara säga det. Kvällen igår blev great, martin kom och hämtade mig på jobbet. Vi åt god middag och pratade, vi åt god efterrätt framför idol. Vi spelade med andra ord. Yeeey familjen bohjort!

Idag är jag ledig. Jag och felix sov länge, åt frukost framför tvn och sen tvingade han och hampus med mig för att titta på massa bilar. Det var coolt att gå runt i den första affären, sen tröttnade jag...
.
jag hittade en bil jag vill ha hehe

blogg

Sitter och läser igenom min gamla blogg (sofiiaek.blogg.se) och känner verkligen hur glad jag är att jag började blogga! Jag läser om saker jag helt glömt bort att jag gjort, jag minns känslorna jag beskrivit, ler åt alla bilder osv osv. Det är så värt det, kommer tacka mig själv i framtiden.

I min gamla blogg stog det mycket om:

- jag hatar skolan, skjuter upp alla läxor och är ständigt stressad

- har vätska i mina ben, kämpar på med LPG-maskinen och är trött på att inte kunna spela fotboll till 100 %

- stöder mitt älskade AIK på råsunda men H A T A R bojan djordjic

- AIK vann sm-guld OCH svenska cupen

- är helt beroende av grey’s anatomy

- hade mitt sista sommarlov och gjorde flera underbara resor

- fick en nitlott och hamnade på sjukhus i turkiet

- klagade på zlatan och lagerbäck!

- felix tog körkort och blev min personliga chaufför

- gymmade mycket, konditionen blev lidande pga av benhinneinflammation och vätska i benen

- skröt över oskars fotbollstalang

- min idol michael jackson dog!!!

- drömmer om en röd audi och ett eget träningscenter

- beskrev min kärlek till henrik larsson hehe

- matilda och felix är min lycka


fredag

Idag började jag inte jobba förrän klockan två och vad passar då bättre än att ta sovmorgon? hehe. Hade först tänkt gå upp tidigare för att hinna träna men kände faktiskt igår när jag gymmade att det gick lite trögare än det brukar. Det var lite jobbigare även fast jag hade samma vikt. Och då var det 48 timmar sedan jag körde styrka och det ska man hinna återhämta sig på men jag kände att jag inte hade gjort det. Det finns bara en sak det kan bero på och det är att jag äter för lite och för dåligt i förhållande till hur mycket jag tränar. Blir alldeles för få mål dom dagar jag jobbar länge på jula och jag får inte i mig tillräckligt av allt jag borde. Så ja, jag antar att det inte går att blunda för det längre. Jävla grönsaker, jag hatar er.

Jag längtar till ikväll, då kommer bohjort äntligen hem till oss och äter middag :)


torsdag

Det är sjukt vad arbetsdagarna kan kännas olika. Igår gick dagen jättefort, vi hade mycket att göra hela tiden och jag hade en timmes lunch med louise, det var trevligt. Idag gick tiden såååå sakta, det var jättelite folk och vi hade ingenting att göra. Tråkigttråkigttråkigt. Jag åkte hem, bytte om och åkte direkt till gymmet med fia. Nu du finns det ingen återvändo sofie :D hoho.

em-guld?

Måste ju faktiskt också kommentera matchen mellan Sverige och Holland. Jag vet att Holland är grymma men när blev Sverige såhär jäkla dåliga? Vi kan få vara dåliga i alla andra sporter men varför just fotboll? Trååååkigt. Eftersom att våran träning blev inställd i tisdags åkte jag hem till sofie och robin och såg matchen där, så det blev bra sällskap ialla fall :)


bilder från sofies blogg

onsdag

Vafan får jag aldrig spela fotboll eller? Igår blev träningen inställd, vilken tur att jag gymmade innan annars hade jag blivit riktigt arg. Idag skulle vi ha första matchen i victoria cup men motståndarna lämnade WO, fan va tråkiga alla är! Så när jag kom hem från jobbet bytte jag om direkt så jag inte hann känna hur trött jag var och sprang hem till felix istället. Det var skönt men jag fick håll även den här gången. MEN JAG VILL SPELA FOTBOLL! Gaaaah.

Jag har ialla fall haft en grym kväll hemma hos felix. Tobbe och hans flickvän, tobbes friend robin och hans flickvän. Jag har varit hackkyckling som vanligt haha men det gör inget, jag har skrattat så jag har ont i magen :) Älskar att vara här!

tisdag

Idag är jag också ledig, så jäkla skönt. Måste vila upp mig inför mitt hektiska arbetsschema framöver. Nu ska jag jobba onsdag, torsdag, fredag och sen är jag ledig på lördag. Sen ska jag jobba söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. KAN NI FATTA!? Jag kommer dö...

Nu ska jag fortsätta med mitt rum. Rensa klädkammaren och byrån, stryka och vika in kläder, slänga massa skit osv osv. Det måste ju göras, hur mycket jag än hatar att slänga saker! (Matilda kunde ha räddat mig från allt detta, men nej då går hon och blir sjuk! Jag som förväntade mig frukost på sängen imorse, som utlovat!)

curlyyyyy

Till alla er som inte tror på att mitt hår egentligen är vågigt/lockigt, här kommer BILDBEVIS! (ignorera bilderna i övrigt hahaha)

.

tack för designen hjärtat

 

 

 

 

 

 

 

 

(haha har ju inga nya bilder på oss)


history books forgot about us and the bible didn't mention us

Som sagt, idag har jag varit LEDIG! Bäst bäst bäst bäst bäst. Sov till halv 12, åt frukost och tittade på tv till 2. Kunde inte gjort det bättre. Sen kom tobbe och hämtade mig och vi åkte till ip för att springa. Jag är så duktig som har fått både ing-marie och tobbe att började träna hihi. Sen åkte han hem och jag körde styrketräning på gymmet, riktigt hårt körde jag idag!

 

Och nu till det sjukaste. När jag sprang för några dagar sedan fick jag håll fast jag ätit för 2,5 timmar sedan. Blev lite förvånad men vet att det tar lång tid för mig att smälta maten och tänkte att jag kanske hade ätit extra mycket. Igår när jag sprang hade jag ätit för 4 eller 5 timmar sedan men fick ändå håll. VAFAN!? Det är omöjligt tänkte jag då. Och så idag, när jag sprang hem från ip (hade då ätit frukost för 5 timmar sedan) fick jag så jäkla ont att jag var tvungen att stanna några gånger. Det kändes som håll men 10 ggr värre att det går över i smärta. Vadihelvetsjävlaskit? ÄR DETTA MÖJLIGT? Någon som vet? Victoria? (a) Kan man få håll för att man är för tom i magen eller något??



work

Ibland börjar jag faktiskt undra om ödet verkligen finns. Jag ville ladda min mobil igår kväll men felix hann före vilket ledde till att min mobil laddade ur i natt vilket ledde till att jag inte vaknade när dom ringde från jula imorse vilket ledde till att jag slapp jobba idag. Tack gud... eller nått.

 

Jag är verkligen helt slut efter en dag på jula, både i huvudet och i kroppen. Helt utmattad brukar jag vara när jag kommer hem. Antingen är det jäkligt jobbigt att jobba där eller så är jag bara ovan? Men igår när jag kom hem kände jag mig tvungen att träna eftersom att det blev vila både fredag och lördag. Så efter lite vadmassage tog jag mig igenom en löprunda, det var skönt.


Alltså fyfan säger jag bara, efter en hel ...

img_0124 (MMS)

Alltså fyfan säger jag bara, efter en hel dag i sånna här skor mår inte fötterna och vaderna så bra kan jag säga...


Testar att mobilblogga för första gången h...

img_0518 (MMS)

Testar att mobilblogga för första gången hoho. Tittar på idol med camilla och har ont i magen efter alldeles för mycket tacos! :)


fredag

Det känns inte speciellt skönt att det är fredag för jag jobbar hela helgen men men. Ikväll ska jag ialla fall hem till camilla och äta tacos, längtar. Dags att åka till jobbet, puss.

division 3, here we come!

Wohooooooooo, vilken härlig känsla att vinna serien! Och vi förtjänar det verkligen också. Vi var klart det bättre laget på matchen igår, det blev tillslut 4-1 men vi var ganska duktiga på att sumpa målchanser. Men det spelar ingen roll, vi vann matchen och vi vann serien. Efter matchen slängde vi av oss våra matchtröjer och under hade vi en t-shirt som det stog GULDLAGET och SERIESEGRARE på. Fan va vi är bra tjejer, världens bästa lag!

.

i'm jumpin in my ride, i'm heading out tonight

Det är sjukt vad mycket som är psykiskt när det gäller träning. När jag sprang i måndags hade jag ju ingen musik och hörde istället mig själv flåsa (haha vilket fult ord?) och det var verkligen skitjobbigt. Idag lyssnade jag på musik och vips gick det mycket lättare. Jag tror jag lurar mig själv lite när jag inte hör hur tungt jag andas, jag märker inte hur trött jag är. Men jag klagar inte, brukar vara ganska dålig på att pusha mig själv till max. Idag var det ialla fall jäkligt skönt att springa, det var skönt hehe. Lite övningar hann jag även med.

Imorgon väntar en 9 timmars arbetsdag på jula och sedan säsongens sista seriematch! TAGGA!

if you get down get up

Så blev det onsdagskväll och dags att jobba igen. Men bara 4 timmar och bara på gymmet, så det känns okej. Det enda som inte är okej är städningen vid stängning, jag hatar att städa!!!!! Och vill ni höra en rolig sak. Jag stack ut för att springa vid 5, hann ungefär 20 meter innan jag fick ett sms av min chef som undrade om jag kunde börja jobba tidigare, dvs halv 6. Haha, så det var bara att vända tillbaka, byta om och åka till jobbet. Men så lätt kommer jag inte undan, det blir att springa hem från jobbet istället.

onsdag

Jag förlorade mot felix på supermario, på nintendo wii, och blev på dåligt humör. Haha seriöst på dåligt humör. Får man verkligen vara en sån dålig förlorade? Men jag fick min revansch och vann andra gången, YES. Nu: License to kill med denzel washington, han är alltid bra.

tisdag

Hello. Allt bra? Med mig är det toppen. Ställde klockan imorse och åt en big frukost innan jag drog till gymmet. Kan man vänja sig med att gå upp ganska tidigt eller måste jag bara inse att jag inte är en morgonmänniska? Eftersom att jag är ledig idag också passade jag på att äta lunch med mormor efter träningen, great. Vi kan prata om allt vi. Nu ska jag vara en snäll flickvän och ta hand om min älskling. Stackars felix har en muskelbristning i bröstet och får inte jobba på några dagar, han kan knappt röra sig.

Sen är min eftermiddag och kväll ganska full. Klockan 4 ska jag och tobbe åka till arninge för att handla löparskor till honom, äntligen har jag lyckats, wohoooo!! Klockan 6 börjar oskars match, det är dags för första slutspelsmatchen och självklart ska vi alla dit för att heja och få lite magsår. Sen är det fotbollsträning för min del, kul kul kul.


fotbollsnördar är vi allihopa hoho


måndag

Ledig idag så passade på att sova ut och slöa framför tvn innan jag tog tag i dagens träning. Och jag säger bara H E R R E G U D , fan va jobbigt det var att springa idag. Kände för att ge upp tusen gånger och det blev ju inte bättre av att mina hörlurar pajade. Men men, i did it. Avslutade med att köra mina övningar för ljumskarna och höftböjarna. Nu ska jag fortsätta slöa innan vi ska fira ing-marie.
.

one

Känner att jag behöver ett nytt mål nu. Måste alltid ha något som jag fokuserar lite extra på annars fungerar jag inte har jag märkt. Även fast det bara är något litet som ingen annan märker. Som när jag ville rakpermanenta mitt hår men det var för slitet och grönt. Då gjorde jag allt för det. Gick och la mig i blött hår för att hårinpackningen skulle sitta i hela natten. Alltså inte ens urvridet eller handdukstorkat. Använde 50 hårspännen istället för toffs, åkte till felix och duschade även fast jag hade jättebråttom. Ni vet, sånt som får andra att undra om jag är galen. För jag går inte emot det en sekund, gör inte ett enda undantag. Jobbigt ibland ja, men det är sån jag är. Om jag verkligen bestämmer mig, ja då är jag jävligt envis. Let's go.


ge mig


pepparkaka






helg

I fredags åkte jag hem till sofie och robin. Vi bokade biljetter till wall street och åkte till kista för middag och bio. Jag, felix, sofie och robin. Mycket bra och mycket mysigt. Igår var jag fortfarande taggad på att spela match men fick nöja med mig att se täby vinna över aik, vilket betyder slutspel för deras del, yey. På kvällen var vi 13 brudar som åt tacos och hade kuul hos johanna. Nu har jag druckit 5 helger i rad. Jag, sofia eva johanna ek, FATTAR NI?? Imorse var det bara att palla sig upp till jobbet, men det var okej. Nu ska jag jobba till 14 och sen ska jag äntligen upp till mormor och morfar, även fast det bara är för några timmar. Senare ikväll kommer min family dit och äter middag. Pusshej

fredag

Idag har jag upplevt något av det värsta i hela mitt liv. En begravning. Det finns inget värre än att se så många man älskar vara så ledsna. Efteråt samlades alla för att fika och bara prata, vi pratade om massa annat. Fotboll och kossor och allt vad det var, då kändes det lite bättre.

Nu vill jag bara tänka på annat. Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen var det fotbollsträning. Det var riktigt kul och det gick helt okej för mig. Det sitter långt in men det finns där. Därför var jag så jäkla taggad på att spela match imorgon, men marieberg har tydligen lämnat WO. Så för tillfället känns det tråkigt men när det har gått över ska jag glädjas åt att vi kommer att spela i division 3 nästa säsong, ja fan va kul.

RSS 2.0