min fina, du är bäst


news

Jag har några bra nyheter här vettni! För det första så är det ingen spricka, wohooo. Bara en stukning antar jag då. Det känns faktiskt redan mycket bättre! Men det blir väl balansplatta nu i guess.
.
.
För det andra så kan jag börja blöta håret hemma igen. Jag har ju inte gjort det på hmm, över ett halvår nu blir det eftersom att vi misstänkte att det var vårt vatten som var orsaken till att mitt hår blev grönt. Så då började jag att endast tvätta håret hos felix och vips så blev det bättre. Jag gjorde även två eller tre behandlingar mot det. Men nu har pappa pratat med en vattenexpert och fått reda på att det gröna beror på att vi har kopparrör i huset och håret blir ännu mer känsligt mot det om man har färgat eller permanentat håret! Men det är bara vattnet som har stått stilla i rören som innehåller kopppar, så om man spolar ordentligt några minuter innan man duschar håret så ska det inte vara någon fara. Så nu kör jag på det!
.
.
För det tredje så ska jag åka och köpa min efterlängtade kudde på fredag! När jag och felix var på skepparholmens spa så vaknade jag upp på morgonen där utan någon som helst smärta i nacken. (hade inte fått massage) Det gör jag alltid hemma, det är alltid värst på morgonen. Så både jag och mamma har ringt typ 100 samtal fram och tillbaka för att få tag på den där jäkla kudden. Skepparholmen hänvisade oss till företaget dom köpt kuddarna av och företaget hänvisade oss tillbaka till skepparholmen, och så har vi hållit på. Efter mycket tjat så ska jag nu äntligen få köpa en av skepparholmen. Företaget vägrade skicka EN kudde till mig, jag var iså fall tvungen att beställa ett helt paket som innehöll 12 st för över 1000 kr. Vad är egentligen problemet med att hjälpa en tjej som har ont i nacken???
.
.
För det fjärde så... ja, jag tog ett bad idag efter jag tränat. Det var väl första gången på typ 2 år, jag hatar egentligen att bada men idag kände jag för det.
.
.
Nu ska jag äta middag och sen åka till brottby och kolla på felix match. Puss!

onödigt

Visst att jag har sagt att jag vill vända på dygnet men kanske inte riktigt såhär mycket. Idag gick jag upp klockan 7 för att först åka till vårdcentralen i vallentuna för att få en remiss för att sedan åka till täby och röntga foten. Så jäkla onödigt, varför kan man inte bara åka till röntgen direkt?? Mormor följde ialla fall med så tiden gick fort. Jag tror att vi gjorde det helt i onödan, jag har inte alls en spricka... Får svar i eftermiddag. Vafan, varför jag?

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att mormor ska komma med sushi :)



jaja

Jag måste nog vara mästaren på att köpa onödiga saker. Hälften av kläderna i min klädkammare har jag nog inte använt eller bara använd ett fåtal gånger. Samma sak med alla smycken, väskor, skor osv. Nu har jag gjort det igen hehe. Det är ju väldigt sällan som jag sminkar mig och ännu mer sällan som jag använder ögonskugga, dvs i princip aldrig. Men så fick jag syn på den här, 88 ögonskuggor för ca 300 kr. Skit samma tänkte jag då. Det kan vara bra att ha en regnig, tråkig dag när jag känner för att öva lite.
.

det är inte lätt när det är svårt

Ja vi vann matchen igår, med 2-0! Tjoho. För att summera matchen för min egen del: Jag var inte vän med bollen. Min kondition suger. Axlarna kändes ganska bra. Ljumskarna kändes okej. Låren kändes långt ifrån okej. Inte nog med det så vaknade jag upp imorse med en svullen fot. Felix berättade att jag grät i sömnen för att jag hade så ont. Haha visste inte att man kunde göra det.

Nu ska jag till gymmet och sedan på ansiktsbehandling.
.

fotbollsmatch

Min morgon kunde inte blivit bättre! Hade ett missat samtal på mobilen när jag vaknade, från ett nummer jag inte hade inlagt. Jag ringde upp oooooch det var en av våra tränare som frågade om jag ville spela F18 matchen ikväll, eftersom att det inte blev någon match igår. Jag är så suger på att äntligen få spela! Så nu ska jag byta om och åka till samlingen.

På tal om fotbollsmatch så var vi i stan idag och tittade på täbys match. Det blev vinst med 2-1 och dom leder serien. Tjoho!

disa

Ibland så skäms jag när jag skrattar. Det känns som att jag inte får göra det nu.

Men mitt i allt det här så hände något väldigt roligt. Disa började äntligen löpa, över 2 månader försent. Så nästa vecka ska hon paras. Tänk va mysigt när alla valpar kommer!
Disa som valp

håll i mig och släpp aldrig taget

Att det skulle vara så enkelt. Från och med nu tänker jag vara bäst på att prata om känslor.

karate kid

Nej nu är jag på dåligt humör. Så jag och felix åker till kista för att äta middag och gå på bio. Det gör mig på bättre humör. Myyyyysigt!

blue

köpt på u-turn (och nej, jag har inte ställt den än hehe)

vafaaaaan!

JAG ÄR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD! Ååååååh. Jag hade sett fram emot matchen idag så jäkla länge. Var verkligen så glad att jag äntligen skulle få spela igen! Och vad händer? Jo, domaren dyker inte upp! Vi står i 40 minuter och ringer runt till varenda domare i hela världen i hopp om att någon ska kunna. Domaren som egentligen skulle göra det hade inget mobilnummer utskrivet och fanns inte på eniro. Jag är så arg arg arg! Men om jag ska se något positivt i det så var det väl bra med tanke på min förkylning som aldrig vill ge sig. Men jag var så taggad!

Hade jag vetat det hade jag sluppit stressa hem från täby centrum för att hinna. Var där med felix, tobbe och ing-marie. Dom och peter stormade in här imorse och ville ha kaffe, sällskap och en tripp till täby, haha. Sköna människor det där, älskar att umgås med dom. Min älskling köpte bland annat en baseball jacka, tjohooo som jag har tjatat hehe. Och en fin klocka till mig (a)

favoritmat

Beställde med sushi till jobbet som lunch. Skulle nog kunna äta det varje dag. Sen har mamma lovat att fixa tacos till middag, min absoluta favorit. En perfekt matdag helt enkelt hehe.

När jag ändå sitter här utan några kunder kan jag ju passa på att visa några snygga bilder. På väggen i trappan har vi bilder på alla som jobbar här och under 2 årstid har jag vägrat att vara med. Min chef har tjatat på mig och nu gick jag med på att ta en bild då. Jag menar 50 bilder. Jag kan aldrig vara seriös på bild! Jag skyller på tandställningen.


 

                    

jag är vuxen


jula

Hello. Idag stog klockan på 08.00, liiiiiiite för tidigt för min smak. Men jag måste ju börja lära mig. Klockan kvart i 11 skulle jag befinna mig i arninge centrum för en intervju på jula som carl fixat åt mig. Jag pratade med en tjej som är kassaansvarig och det gick bra, ska tillbaka dit nästa vecka för att prata med chefen. Jag passade även på att hälsa på Camilla på apoteket och så är jag 548 kr fattigare. Fast inte på grund av camilla och apoteket. Dom hade ta 3 betala för 2 på skopunkten. Rätt okej med 3 par skor för det priset.


det är inte rättvist, vila i frid


världens godaste lunch


happy ending

Det känns verkligen som att sommaren är slut nu. Det har ju iförsig varit sol några dagar nu men det känns nog så för att jag var inställd på det när jag kom hem från grekland. Men jag ser faktiskt fram emot hösten, det är nog första gången hehe. Men ja, jag gör verkligen det, till allt den har att erbjuda :) Och alla mysiga koftor.


dum av dig

Jaaa idag har jag inte gjort speciellt mycket. Va fasiken, vad gör jag om dagarna? Har kommit på att det inte alls är kul att vara ledig. Och då menar jag att inte jobba, skolan saknar jag absolut inte! Det är så jäkla skönt att slippa PLUGGA, gaaaaaaah. Jag ser så mycket fram emot att börja jobba, på riktigt. Men det får vänta lite, tänker bland annat satsa på körkortet nu först. Så jag har kvar mitt jobb här på vallentuna träningscenter ett tag och hoppas på att jag får jobbet på fredag. Men ja, idag har jag bara tränat och tittat på solsidan. Och nu sitter jag på jobbet. Felix kommer och hämtar mig halv 10 och då ska vi se en film som han fixat. Puss




kalender - ett måste


fotboll fotboll fotboll

Trots att jag sov länge imorse så har jag varit väldigt effektiv idag hoho. Ringt massa samtal och bokat tider här och där, varit i vallentuna centrum och i täby centrum. Har bland annat en jobbintervju på fredag, woho. Sen har jag bokat något väldigt roligt också! Den 11 September är det dags för tandemskärmflyg som jag fick av felix i julklapp. Yeeeeey!

Nu måste jag byta om för snart är det äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen dags för fotbollsträning! Jag är så sjukt taggad, det ska bli så jäkla kul!

shopping i grekland

Jag köpte lite fina smycken, en klockan och fyra ringar
och matilda köpte en drömfångare hahahahahahahahahahaha

kan inte få nog


grown ups

Idag har varit en bra dag. Förutom när jag skulle ner till centrum och uträtta några ärenden och bussen vägrade att komma. Höll på att missa tiden men det gick bra tillslut. Sen åkte jag till gymmet och styrketränade och körde mina rehabövningar. Åh va jag önskade att det var fotbollsträning jag skulle på när jag bytte om men det blir imorgon. Det var ialla fall så himla skönt att träna igen, förkyld eller inte. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Ikväll har jag varit på bio, vi såg grown ups. Den var faktiskt väldigt rolig hahaha! Nu önskar jag att jag vore trött så jag kunde gå och lägga mig och vakna utvilad tidigt imorgon. Men nej, jag vaknade klockan 12 och är inte ett dugg trött. Dags att vända på dygnet känner jag.


.

Ja nu får vi se hur det går den här gången.

varberg - igen tack!

 

 

 

 

 

 


hej körkortet

Jag övningskörde precis för första gången sen i vintras. Eller jag har kört några gånger med felix runt i bällsta med det räknas inte. Jag måste bara komma över den där tröskeln så jag vågar köra på vägen, för då kan köra till träningar, till jobbet, till affären och allt. Nu övade jag på att starta och stanna, starta och stanna, starta och stanna. Det tar typ 5 minuter för mig att starta och det där därför jag inte vågar köra på vägen, ifall jag får stanna vid ett trafikljus! Sen körde jag från okvista hem, alltså för första gången på en riktig väg. Jag tycker synd om bilarna som åkte efter mig haha, för jag körde i 60 på en 80 väg haha. Men nu jäklar!

bevis!

Bevis på att jag drack öl i grekland! Jag hatar egentligen det och tycker att alla ölsorter smakar likadant. Okej, jag drack bara halva men jag kände mig riktigt stolt, haha!


update

Hmm vad har jag gjort i helgen då? Det började med att jag kände mig friskare när jag vaknade på fredagen. Yeeeees tänkte jag då tills mamma kom hem på eftermiddagen och sa att jag såg hängig ut. Jag tog tempen och ja såklart hade jag feber. Inte lika mycket som dagarna innan men ändå, bajs. Så jag fick ställa in kvällens planer och tog det lugnt istället. Åkte hem till felix och smittade ner hela hans familj så jag inte skulle känna mig ensam. På lördagen, igår, var det dags för våran andra match efter sommaren! Järfälla stog som motståndare och egentligen en ganska lätt seger borde det blivit, men nej vi kunde inte göra mål. 0-0 blev det och det kändes mer som att vi förlorade 2 poäng än att vi tog 1. Och blev jag sugen på att spela? JAAAAAA. Äntligen kände jag lite "nej nu jävlar ska jag komma tillbaka!" Jag har saknat den känslan. Bestämde med mina tränare att jag ska träna tisdag och torsdag nästa vecka och sen göra ett inhopp på div 5 matchen på lördag, wohoooo!

På kvällen var det dags att träffa alla tjejer hos sofia riise. Det var verkligen inte igår jag träffade det "gänget" så det var riktigt mysigt. Jag, sofia, matilda och jessica satt kvar ytterligare några timmar efter dom andra försvunnit en efter en. Klockan 5 kröp jag och felix ner i min säng, trötta.
Idag har jag inte varit så effektiv. Tog en promenad till kragsta för att hämta felix bil och passade på att kika in i sofies och robins lägenhet. (Jag väntar fortfarande på min inbjudan Fia!) Sen har jag varit och tittat på oskars match. Det är hemskt att vara åskådare, dubbelt så nervöst som när man spelar! Vi får se vad kvällen bjuder på hehe, håller ialla fall på att bli frisk nu tjoho!

tidsfördriv

PERSONLIGT
Namn: Sofia Eva Johanna Ek
Födelsedag: 25 Juni 1992
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ja för tillfället är jag väl vithårig hehe
Längd: 169 cm
Högerhänt/vänsterhänt: right
Stjärntecken: kräfta
Skostorlek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: nono
Rädslor: hmm småkryp, usch
Mest använda namn på msn: har inte ens msn på min dator

FAVORIT
Färg: blå har jag sagt sen jag var liten så jag säger väl det
Sport: gissa? fotboll kanske?
Godis: lakrits... och fiskar!
Affär: brukar faktiskt alltid hitta något inne på gina
Nummer: 8
Tuggummi: extra, den gula 
Helgdag: lördag
Årstid: sommar såklart
Radiostation: inte 107.5 ialla fall, den är på hela dagarna på jobbet

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: japp
Rymt hemifrån: nej men jag packade en väska en gång och stog i hallen och grät och väntade på att pappa skulle märka mig haha
Sovit utomhus: jag har tältat ja
Spytt i skolan: nepp
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha massor
Sett en död människa: nej tack och lov
Ätit sushi: favorit!
Varit på scen: ja, älskade att stå på scen när jag var liten. har uppträtt både i sverige och utomlands.

DU
Svär: jodå
Sjunger bra: hahaha bästa frågan hittills!
Duschar dagligen: japp
Vill gifta dig: nej säger jag nu men man vet ju aldrig
Kommer överens med dina föräldrar: yes dom är bäst
Är rädd för åska: nej det är ju mysigt, om man är inomhus förstås
Spelar något instrument: jag? musikalisk? haha
Äger en ipod: ja men jag använder den aldrig längre
Sover med gosedjur: ja bullen forever!
För dagbok: nepp
Sjunger i duschen: aldrig gjort faktiskt

THIS OR THAT
Pepsi/cola - blää inget
Mc donalds/burger king
Choklad/vanilj
Jordgubbar/blåbär
Kött/vegetarian
Tv/film
Gitarr/trummor
Adidas/nike
Kakor/paj - nej ingen här heller

KAN DU
Gå ner i splitt: jag är nog så ovig man kan bli
Skriva med båda händerna: kan kan jag väl men det blir inte snyggt med vänster
Vissla: i princip nej, hehe
Blåsa en bubbla: japp
Ha dina ögon i kors: yes
Nudda näsan med tungan: haha nej 
Dansa: jag kan hålla takten ja

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: hmm mamma tror jag
Du pratade i telefon med: pappa
Du kramade: felix
Du skällde på: hmm, kommer inte ihåg. det var nog länge sen
Du sportade med: mitt lag, alldeles för längesen dock

SENAST DU
Skrattade: det var nog imorse, nu är jag bara uttråkad
Grät: ett tag sen
Filmen du såg: snabba cash igår
Tuggade tuggummi: i förrgår i guess

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: min trädgård
Lyssnar du på musik nu: nepp, jag har ont i huvudet
Vad har du på dig: mjukisbyxor och en stor t-shirt
Vad är det på din musmatta: jag har ingen

TROR DU PÅ
Liv på andra planeter: ingen aning
Mirakel: ja faktiskt
Kärlek vid första ögonkastet: nej jag tror inte det
Spöken: jag gjorde det förut tror jag, har inte tänkt på det på länge
Tomten: haha kanske inte

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: i min säng finns det 4 eller 5
Dricker du mjölk: nej tyvärr inte
Person du hatar mest: jag hatar ingen, det är ett starkt ord hehe
Vad borde man uppfinna: nu har jag tänkt på det i 5 minuter. det står still i mitt huvud
Är du ett hälsofreak: alltså, alla säger det men nej det skulle jag inte kalla mig
Vilket är det värsta vädret: grått och slask

bara för att

1. fan fan fan, jag vill inte vara sjuk. jag är så jäkla rastlös, vill bara träna nu!!! jag får panik.
2. jag läste snabba cash i grekland och tyckte att det var kul. jag? läsa? vad gick snett?
3. det kändes inte viktigt att bli brun i grekland. brydde mig inte alls faktiskt. vänta nu? vad har hänt?
4. jag längtar efter ett heltidsjobb. varför?
5. hmm........... jag vill träna!

zakhyntos

Hade vi det bra? Svar jaaaaaaa! Känns både tråkigt och skönt att vara hemma. Matilda gjorde en bra sammanfattning av resan i sin blogg så gå in och läs den. Vi kom ialla fall hem med en jäkla massa internskämt, so be prepared hehe. Nu är jag sjuk, det är mindre kul. Kom hem och hade 38.7 graders feber. Jag klarar tydligen inte av att åka utomlands, meeeesigt.

bye bye


yes och yes

Yes för att jag tog mig igenom alla timmar på jobbet och yes för att det äntligen var kul att träna igen. Mina rehabövningar gick bra, det var kul att styrketräna och det var skönt att springa. YES YES YES!!

från liljeholmen

Ett armband från min älskling, ett baslinne och en mjukisdress.

"tänker ni skjuta honom?"

Hello! Tänkte uppdatera lite snabbt om min grymma helg. I fredags samlades vi några fotbollsbrudar hemma hos mattan. Vi åt sushi på balkongen och sen förflyttade vi oss in runt vardagsbordet för att köra ölspelet. Jag älskar att umgås med dessa tjejer! Det blir alltid mycket skratt och intressanta samtalsämnen ;) Senare under kvällen tog vi bussen till Linus där vi dansade och sjöng tills vi blev så hungriga att vi avslutade kvällen på donken.
(Måste också säga att det var såååååå tråkigt att träna i fredags, vad händer??? Jag behöver ny inspiration tror jag.)
I lördags, igår alltså, tog jag och felix en dag för oss själva. Det var ungefär hundra år sen vi verkligen umgicks eftersom att vi har så olika tider. Felix går upp tidigt, jobbar hela dagarna och är sen trött på kvällen. Jag som sover bort halva dagarna är istället pigg på kvällarna (för ovanlighetens skull) och är då uppe halva natten. Så vi kände att det var på tiden. Vi åkte först till liljeholmens centrum och gick runt där ett tag och sen åkte vi till kista för att äta middag och gå på bio. Det var mysigt. Vi såg den nya beck och den var jättebra, som alla andra beckfilmer! Vi träffade även sofie och sofie där som var och såg samma film :)

smiley faces


välkomna!


tegel

Jag satt igår på jobbet och skrev ett långt inlägg om bland annat hur taggad jag var inför tegel och sen när jag väl skulle ladda upp det så slutade internet att fungera. Jaja. Jag hade ialla fall kul igår! Det är inte så ofta jag är taggad för fest men igår var jag det! Åkte direkt till camilla efter jobbet där lite folk redan hade börjat tagga. Klockan elva tog vi bussen till tegel där vi dansade i flera timmar! En nöjd sofia kröp sen ner i sängen bredvid felix och somnade klockan fyra.


På tal om felix så gick det bra på sjukhuset igår natt. En timme blev till två timmar som blev till fyra timmar innan felix fick hjälp. Men det gick egentligen ingen nöd på mig. Jag satt i väntrummet med pappa och tittade på tv. Jag känner mig så mesig men jag hatar verkligen sjukhus!! Jag kunde knappt vara inne i felix rum utan att börja må illa. Jag förstår inte hur jag klarade mig när jag ramlade med moppen för några år sedan och slog upp hela knät. Då fick jag först en spruta i knät (utan att svimma!) och sen fick jag åka ner till vårdcentralen flera gånger för att plocka ut asfalt ur såret. Det är väl som pappa sa, att man klarar det när det väl gäller och handlar om en själv.
Ialla fall, tack för igår alla!

min lilla älskling

Aaaaaaaaaah jag dör. Felix kom hem från träningen nyss och såg ut såhär!!! Det börjar göra ont i mitt knä när jag tänker på det!! Fyfan. Nu åker vi in till sjukhuset, hoppas att ni har en bättre kväll...



en lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: träningen gör mig alltid på bra humör
Vad gjorde du kl 08 imorse: jag sov, klockan stog på 08.30
Vad gjorde du för 15 min sedan: skrev mitt senaste inlägg hehe
Det sista du sa högt: jag frågade nyss pappa vad jag gjorde igår haha
Det senaste någon sa till dig: pappa sa att jag tränade och åt
Vad har du druckit idag: för dåligt som vanligt, ett glas vatten till middagen
Vad var det senaste du åt: kyckling och ris
Vad var det senaste du köpte: haha kolla mitt förra inlägg
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun tror jag?
Vad är det för väder hos dig nu: molnigt och tråkigt
Godaste glassmaken: gillar inte glass, med isåfall vaniljglass med jordgubbar
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej jag tror inte det
Sover du tungt: japp
Drömmer du mardrömmar: väldigt sällan
Trivs du med ditt jobb: med pengarna jag får ialla fall hoho
Favoritklädsel: leggings, en enkel tröja och massa smycken för tillfället
Favoritlåt just nu: får väl säga vm-låten, fortfarande!
Vad ser du om du tittar till höger: mitt vardagsrum
Vad gör dig glad just nu: soool!
Vad ska du göra härnäst: gymma och sen titta på min fotbollsträning
Höger eller vänsterhänt: right
Humör just nu: glad!
Favoritgodis: lakrits
Kläder just nu: leggings, linne och massa smycken hehe
Sommarplaner: har gjort alla mina resor redan förutom en, grekland!
Hur många kuddar sover du med: två till mig och två till felix
Spelar du något instrument: haha nej, jag är sämst
Morgon eller nattmänniska: inget, men isåfall natt
Vad är viktigast för dig: familj och vänner såklart
Är du kittlig: i princip överallt ja
Snarkar du: tror inte det...
Stjärntecken: kräfta
Äckligaste insekten: janne långben!!! harkrank eller vad det heter
Längtar du mest efter just nu: grekland med matilduur om en vecka!!


hej framtiden

Aaaaah hoppas att den här känslan håller i sig nu! Jag är sjukt taggad på att fixa här hemma. Jag vill ha fint i mitt rum och ha ordning på alla kläder och smycken och allt. För det mesta så orkar jag inte bry mig, slänger alla kläder på golvet och lastar bara av mig allt annat på min byrå. Så efter ett tag ser det ut som ett bombnedslag. Seeeen helt plötsligt, en vacker dag, får jag panik över att jag har så stökigt och plockar undan allting och är nästan för noggrann. Lägger alla solglasögon i rad, alla nackellack i fina mönster haha. Sen efter en vecka är det lika stökigt igen. Nu vill jag äntligen fixa iordning allt igen. Men jag ska ta det yttligare ett steg. Jag ska byta rum! Till garaget. (Förra gången när jag bytta rum till gillestugan slutade det med att jag bytte tillbaka efter typ en månad haha). Men för tillfället känns det helt rätt ialla fall. Jag har redan planerat hur det ska se ut där. Det kommer bli sjukt bra. Men det är mycket som måste göras där innan. Riva kakel, lägga nytt golv, bygga upp en till vägg osv.

När jag började tänka på det förut blev jag istället sjukt taggad på att flytta hemifrån. Tänk att ha en egen lägenhet! Fyfan va kul det skulle vara. Och tänk att ha ett heltidsjobb. Jag menar, ett ROLIGT heltidsjobb. Så man får känna sig helt oberoende och få klara sig själv. Städa, tvätta, köpa mat och allt det där. Jag längtar faktiskt som bara den. Jag hatar att plugga och jag hatade att gå i skolan. Jag vill bli stor.



min fina skiss haha


uuuuups!

Måste bara börja med att säga att jag känner mig så bra! Alltså inte att jag är bra haha, utan att jag mår bra. Det känns så skönt att knappt ha något planerat på hela veckan och bara kunna göra det jag känner för. Idag var jag några timmar i täby centrum med mormor och mamma. Bara för att det är så mysigt att umgås med dom, inte för att jag behövde shoppa. Men håll i er nu! Eller håll i er när ni ser alla bilder. För jag råkade inte shoppa lite, utan ganska mycket om jag ska vara ärlig. Men det var så sjukt mkt rea så jag köpte byxor och linnen för 49 kr, 99 kr, 70% rabatt och allt va det va. Fast nu börjar jag bli lite rädd för mig själv, jag känner inte igen mig. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av mode och sånt. Jag har varit sporttjejen! Hoppas bara att jag inte börjar sminka mig snart, då måste ni säga till mig! Haha.






















och äntligen träningshandskar, så jag slipper förstöra mina händer med alla hantlar och stänger!


shopping i västervik

Jag förstår inte hur man kan hålla sig om man hittar något man vill ha. Haha dumt men sant. Fast jag har mina perioder. Vissa perioder köper jag inget alls och tycker bara det är onödigt. Sen kommer jag in i ett shoppingstim, tycker inte att jag har något att ha på mig och shoppar ganska mycket. Jaja, det jämnar väl ut sig då hoppas jag haha.












jag vill springa!

Alltså jag döööör, jag är så jäkla trött på att cykla!! Det känns så uttjatat och tråkigt och inte alls motiverande längre. Sen känns det inte som att det ger lika mycket kondition som att springa. För när jag blir trött är det för att det tar emot i låren, inte för att konditionen sviker eller vad man ska säga. Konditionsmässigt skulle jag kunna ta i ännu mer. Nej nu har jag verkligen tröttnat på det! Idag körde jag intervallspinning i en halvtimme och det var så sjuuuukt tråkigt. Jag tycker verkligen synd om dom som inte tycker om att träna men gör det ändå, eller jag tycker att dom är oerhört starka. För jag skulle verkligen inte träna om jag tyckte att det var tråkigt. Men jag tog mig igenom hela programmet ändå, det var skönt. Sen gymmade jag hela överkroppen efter, det var ialla fall kul. Det är verkligen så himla mycket roligare att träna med fria vikter, har nästan skippat alla maskiner helt nu.
Så haha, nu har jag avreagerat mig lite. Nu till något roligare. Igår åkte vi upp till mormor och morfar där även anita, peter, jenny och fanny från arvika var. Vi åt middag, hade trevligt och spelade kubb!


yesterday












RSS 2.0