världens bästa julklapp!?

Måste bara in och skryta lite. Den 3:e mars bär det av till Barcelona. Jag, oskar, mamma och pappa. Vi "värmer upp" lite med Barcelona-Zaragoza i la liga, på camp nou såklart. Sen är det dags för Barcelona-Arsenal i C H A M P I O N S  L E A G U E, på camp nou!!! Fatta!!!!!!!!!!!!!
.

hej elin

ps. jag längtar till julafton!

Golden Retrivervalpar till salu!

Någon som är intresserad? Dom har stamtavla, är registrerade i svenska kennelklubben, vaccinerade och chippadde. Leveransklara under januari 2011. Hör av er till [email protected]


tisdag

Åker till landet så mycket jag kan, så fort jag har lite tid över. Allt annat får komma i andra hand ett tag. Körkortet och sånt. Valparna finns ju bara kvar några veckor till.


måndag

Slutade jobba klockan halv 4 idag, kan det inte få vara så jämt? Fast å andra sidan, jag skulle nog inte orka börja halv 7 varje morgon. Kan inte bestämma mig hur jag egentligen vill ha det haha. Det var kul att jobba på golvet även idag, tjoho!

Sitter och väntar på att Louise ska komma. Vi ska äta middag och äntligen äntligen har jag lyckats få med henne till en fotbollsträning. Dock bara till läktaren men det är ett steg åt rätt håll ialla fall ;)

söndag

Helt underbar helg. Julbordet i fredags blev hur bra som helst. Hade bara tänkt äta lite snabbt och sen åka hem men vi hade så himla kul. Vi ungdomar i ena hörnet av bordet. Vi skrämde upp varandra så nu vill jag inte jobba själv på gymmet längre haha.

Pappa väckte mig kvart över 1 igår. Åkte hem till felix och julpysslade med lite people. Gjorde pepparkakshus, smällkarameller och åt skumtomtar. Åkte till kungsängen och spelade skinkcupen. Två segrar och två förluster räckte tyvärr inte till slutspel men kul var det. Två mål lyckades jag göra också. Kul att spela med så duktiga tjejer!

Sov ut imorse också och sen åkte jag och felix till landet. Snart kommer resten av familjen hit också för att äta middag. Valparna är så himla busiga nu!!



fredag

Okej, idag var jag för trött för att tycka att det var kul att jobba på golvet. Det var inte tråkigt och tiden gick fort, men jag klarar verkligen inte av att gå upp klockan halv 6. Tydligen inte ens en gång!!! Högst upp på min önskelista: bli morgonpigg.

Jobbade över en halvtimme, åkte hem och åt lunch framför vänner och nu ska jag jobba för andra gången idag. Ska bjuda på glögg och göra godispåsar till barnkalaset på söndag. Måste läsa ikapp alla bloggar som jag aldrig hinner med längre haha.

Längtar till all julmat ikväll hoho.



torsdag

Jobbade på golvet idag och det var så jäkla kul. Älskade ju att stå i kassan typ första månaden men nu är det bara tråååkigt. Hade saker att göra hela dagen idag. Plocka upp massa varor dom första timmarna och sen var det allt från att bygga gavlar till att skriva etiketter. Tiden bara flög iväg, hann inte ens ta rast. Jobb 8-19 och sen var det kassamöte till kvart i 9. Idag var en bra dag på jobbet trots att den var väldigt lång, gillar mina arbetskamrater big times!

Kan även se fram emot att det är fredag för en gångs skull. Gav bort min jobbtid på lördag för att jag ska spela skinkcupen och så är jag ledig på söndag också. Men imorgon blir det först jobb på jula 6.30-11.30 och sen på gymmet 14-19. Och sen är det dags för veckans andra julfest, på gymmet denna gång. :)
.

julfest

Nej måste verkligen sova snart, ska upp vid 6 imorgon. Jobb hela dagen och sen kassamöte på kvällen, kul? Eftersom att jag typ aldrig hinner sitta vid datorn längre fastnar jag alldeles för länge när jag väl gör det…

 

Igår efter jobbet var det dags för julfest med jula! Det var på cirkus med bland annat petra mede och lena ph som underhållning hoho. Det var inte ens julbord men kul hade vi när vi dansade loss efter.

 

Det var kämpigt att gå upp imorse efter bara 4 timmars sömn. Jobb i 9 timmar och sen fotbollsträning till klockan 10. Borde verkligen ha däckat i sängen för en timme sen!


måndag

Trots jobb både lördag och söndag är jag så himla nöjd med min helg! Förutom att jag varit typ sjuk och inte kunnat träna på hela veckan känns allt så bra. Allt går bra liksom. Och jag älskar julen! Julafton är absolut den bästa dagen på hela året.

 

Påväg till affären för att hyra film i fredags kväll träffade vi på robin och felix bestämde sig för att följa med till stan. Så jag spenderade hela kvällen med hans familj istället. Hampus, peter och tobbes vän åkte hem efter ett tag och till slut var det bara jag, tobbe, isabel och ing-marie kvar. Vi hade så jäkla roligt haha!

 

I lördags jobbade jag bara 4 timmar och efter det åkte jag och felix till täby centrum för att julhandla. Det är typ det bästa jag vet, älskar att handla till andra! Jag hittade flera saker jag blev skitnöjd med och lite till mig själv också hoho. Vi åt världens bästa kycklingrulle och sen gick vi på bio. Väl hemma tittade vi på ytterligare en film. Helt galet bra dag och kväll!

 

Efter 7 timmars jobb i söndags, eller ja igår, åkte jag, mamma och felix till landet. Åt middag, umgicks med mormor och morfar, lekte med valparna och tittade på parlamentet.

 

Imorse körde morfar mig till vallentuna trafikskola. Det var dags för min andra körlektion! Det gick jättebra. Gav bort min jobbtid på gymmet ikväll så jag kan gå på fotbollsträningen. Så nu ska jag och mamma åka och julhandla hoho.

 

.

fredag

Hmm när var senast jag skrev? I måndags. Har inte ens hunnit tänka på att sätta mig vid datorn sen dess. Passar på nu när jag jobbar på gymmet hehe. I tisdags var det jobb 9-19 och sen personalmöte 19-21. I onsdags var det jobb 10.15-19.15 och sen direkt ledar&spelarmöte. Igår var det jobb 10.15-21.30 för vi hade vipkväll. Har varit helt slut när jag kommit hem på kvällarna och min förkylning har ju inte direkt gjort det lättare. Tycker att jag förtjänade min sovmorgon imorse, började inte jobba förrän klockan 14.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med min älskling. Hyra den sista sawfilmen. Sen blir det såklart jobb hela helgen........................................................



det är tur att jag har er


RSS 2.0