äventyrsgolf och jacuzzi

Idag har varit den bästa dagen här i Västervik. Vi har haft fint väder och därför kunnat utnyttja hela dagen. Vi började med att köra äventyrsgolf, en blandning mellan vanlig golf och minigolf. Det var skitkul oooooch jag vann, woho. Efter en lunch i solen gick vi till ett ställe som hade jacuzzi utomhus och bastu. Det var mysigt! Dagen avslutades med en god middag på en restaurang vid vattnet. Sen har vi nördat oss här i stugan, typiskt oss hoho.


måsten

Ibland blir jag väldigt trött på mig själv. Jag kan bli stressad för minsta lilla grej. Å ena sidan tycker jag att det är skönt att ha allt inplanerat så man vet vad man ska göra och när man ska göra det. Men å andra sidan så hatar jag att ha saker planerat och är hellre spontan samma dag. Äsch, det är svårt att förklara. Men jag kan bli stressad av att bara ha några småsaker inplanerat, som att ringa frisören och färga ögonbrynen. Haha det låter töntigt men det är faktiskt väldigt jobbigt. Sen är jag expert på att skjuta upp allt och så samlas allt på hög istället. Åh jag blir galen på mig själv bara jag tänker på det nu. Jag har massa småsaker som hänger över mig just nu som egentligen inte är någon big deal, men duktig som jag är får jag det att kännas så. Jag måste verkligen skärpa mig. Några större måsten är ialla fall:


inception

Vi kom hem från stan för ett tag sen. Efter middagen gick vi på bio och såg Inception med bland annat Leonardo DiCaprio. Den var faktiskt sjukt bra! Jag rekommenderar den verkligen. Den handlar om att dom tar sin in i andras drömmar och undermedvetna. Man var verkligen tvungen att koncentrera sig hela filmen för att hänga med och förstå allt. Men people, se den!

Nu ska jag och min (andra) inbakade fläta äta kvällsfika, haha.


new colour


i västervik

Känner att jag måste dela med mig av mina nya upplevelser och kunskaper. Två saker har hänt som aldrig har hänt förut, typ haha. Håll i er nu... Jag har gjort min första inbakade fläta i luggen!! Jag har försökt några gånger tidigare men aldrig lyckats, blivit arg och struntat i att försöka igen. Nu hade jag tråkigt i bilen och med hjälp av backspegeln gjorde jag en lite slarvigt och den blev faktiskt bra hoho. Det här är början på något stort gott folk, haha! Och matilda lär bli överlycklig med tanke på hennes sms förut: "kom ihåg att du måste lära dig att göra en inbakad fläta till grekland!".

Och nu till händelse nummer två. Jag har fått min första fästing! På knät satt den och jag fick panik och trodde att jag skulle dö haha. Även fast jag är helt skyddad mot det. Pappa fick ta bort den och sen var jag tvungen att ringa mormor för hon kan sånt där. Sen blev jag lugn. Puh.

Vi har det ialla fall bra här i Västervik. Pappa och Oskar köade utanför Teliabutiken hela natten för att få en iPhone 4 så dom är ganska trötta. Så vi ska bara ta det lugnt här i stugan idag och sen gå på bio ikväll. Jag är på bra humör för jag har shoppat lite. Haha det är sjukt vad det gör mig på bra humör.

förlust

Jag kom precis hem från råsunda, inga glada miner här inte. Första kvarten såg det bra ut men sen gick det bara utför. Och vilka stolpskott dom har värvat. Jag känner inte igen mitt AIK längre. 1-0 till Rosenborg blev det och nu känns champions league ännu längre bort än innan. Jaja, det var i vilket fall som helst sjukt kul att vara tillbaka på råsunda. Det var evigheter sen jag var där, har verkligen saknat det. ALLTID AIK!

Imorgon åker jag med familjen till Västervik. Mamma och pappa ville åka iväg bara familjen några dagar så vi är borta till söndag eller måndag. Det kommer nog bli mysigt, jag älskar att umgås med min familj. Datorn hänger med för oskar ska förhandsboka den nya iphone 4 eller vad det nu är, prylnörd haha.






tillsammans är man mindre ensam

Jag måste visa presenterna som jag fick av felix på våran 2-årsdag. Jag älskar halsbandet, så himla fint! Jag tycker inte alls om att handla halsband och jag är jättedålig på att använda det. Så det är ju perfekt att få det av någon annan hoho. Och så till det jag gav felix. Till mitt försvar så hade vi inte pratat om att köpa något till varandra. Så jag tänkte att jag skulle köpa något litet, fast ändå något som jag vet felix skulle tycka om. För jag hade inte förväntat mig att han skulle köpa något till mig. Haha jaja, båda blev glada, det är väl huvudsaken :)

 







och nu till det felix fick av mig...



haha! Felix älskar kalle anka.


a breakthrough

Wohoooooo yeeeeees! Jag var ute och sprang idag och kände ingenting i mina ljumskar! Jag skiter fullständigt i att jag fick ont i axlarna, huvudsaken är att ljumskarna kändes bra. Och det var så fantastiskt kul att springa. Kände verkligen hur mycket jag har saknat det, börjar tröttna på att bara cykla. Men jag har lovat mig själv att verkligen vara seriös den här gången och inte börja träna för tidigt, så jag håller mig nog till cykeln när det gäller att träna kondition. Så får jag bara jogga försiktigt i början och öka mer och mer. Men jäklar va skönt det var att springa! Jag gymmade även igenom hela kroppen på gymmet innan, men att köra knäböj är nog lite för tidigt kände jag. Men det var kul att träna, tjoho.

Jag måste erkänna att det faktiskt är väldigt skönt att vara hemma ibland. Att ha absolut ingenting planerat på hela dagen och kunna göra vad som helst, när som helst. Jag har färgat ögonbrynen, lagt en ansiktsmask, ringt massa viktiga samtal och nu ska jag fixa mina tackkort. Och snälla AIK, förstör inte mitt humör. VINN!

dagens shopping








tisdag

Gud vad jag önskar att jag var morgonpigg! Man hinner med så mycket och dagarna känns längre om man går upp tidigt. Men tyvärr så sover jag till ett om ingen väcker mig. Det är nu jag ska skriva att jag är kvällspigg istället men nepp, inte det heller. Jag är en trött människa helt enkelt.

Imorse var jag ialla fall uppe med tuppen. Jag var hos tandläkaren i mörby och spände tandställningen klockan 8.20! Sedan åkte jag direkt till gymmet för att ta igen den förlorade träningen igår. Efter en halvtimmes intervallspinning mådde jag så illa att jag var tvungen att lägga mig på golvet i en kvart haha. Antingen körde jag väldigt hårt eller så är jag sjukt otränad. Jag hoppas på det första. Efter det bestämde jag mig för att endast köra min rehab, så det får bli styrka imorgon.

Sen tog jag tåget till täby centrum för att uträtta några ärenden. Eller det lät alldeles för allvarligt, som om jag hade något viktigt att göra. Jag ville shoppa lite haha. Behövde köpa tackkort (nej jag har inte skickat ut det efter studenten än), eyeliner (nu ska jag lära mig!), snacka med ett datorproffs (min nya dator krånglar redan?), köpa ett par efterlängtade skor (slut såklart), kolla om sofies snyggare-än-alla-andra-baseball-jackor-jacka fanns inne (såklart inte), köpa ansiktsmask. Jaja och så vidare!

Nu ska jag fortsätta lösa korsord på jobbet hahaha.

baseball jacka

Jag väntade och väntade och väntade. Jag hoppades att jag skulle släppa det även fast jag dog lite varje gång jag såg den. Men till slut kunde jag inte hålla mig längre. Jag köpte den svarta, den kändes lite mindre fjortis än den röda ialla fall.


upp och hoppa

Jag kände att jag behövde sova ut idag. I göteborg gick vi upp mellan klockan 8 och 9 varje dag för att hinna träna innan täbys matcher. Så det var välbehövligt. Det resulterade i att jag sov till klockan ett och hann därför inte träna för nu sitter jag på jobbet och har sjuuuuukt mycket att göra. Eller? Nej hehe. Ingen skulle sakna mig om jag gick härifrån ett tag om vi säger så.

Bara nu när jag inte hinner träna en dag så får jag lite smått panik sådär. Hur fasiken stog jag ut under dom jobbiga perioderna i gymnasiet när jag i princip bara hann med fotbollsträningarna? Jaja. En träningsfri dag är ju egentligen bara bra. Såg förresten att jag formulerade mig lite fel i förra inlägget. Jag körde faktiskt kondition varje dag förutom en i göteborg. Rätt ska vara rätt haha. Nu ska jag fortsätta vara lat på jobbet.

without you by my side there's no me



Nu är klockan över tolv vilket betyder att det är den 26 Juli 2010. Exakt 2 år sedan det blev vi. Du och jag älskling. Jag gör allt för dig.


uppdatering

Har faktiskt ingen lust över huvudtaget att blogga men det kanske kommer om jag bara kommer igång igen. Jag känner att jag ialla fall måste berätta hur bra jag har haft det sedan jag bloggade sist. Jag var ju som sagt i halmstad med matilda, fia och elin. Det var underbart bra. Vi låg på stranden, gick i affärer, åt middag på mysiga resturanger, träffade nytt folk, dansade hela natten, trodde vi var utomlands. Det sjukaste var att vi lyckades bli vip gäster en kväll, gå förbi hela den skitlånga kön och slapp visa leg (det var 20-årsgräns). Jag och Matilda pratade med vakterna där inne och fick Peter Siepen, som var dj, att ropa ut i högtalarna: "Den här låten är tillägnad sofia och matilda". Lite coolt. Det här resan blir en tradition, helt klart.

Jag kom hem på lördag kväll, packade upp väskan, packade den igen och stack till göteborg på söndag morgon. Äntligen var det dags, som jag hade längtat. Oskars lag spelade gothia och vi var ett stort gäng som var där och hejade! Jag har nog aldrig varit så nervös innan matcherna förut, inte ens inför mina egna matcher. Både täby och oskar var galet bra. De vann gruppen och gick enda till 16-delsfinal där dom åkte ut pga av domarna. Jag hatar när sånt händer, det är det värsta som finns! Men dom har en ljus framtid framför sig.

När vi inte tittade på täby gjorde vi lite allt möjligt. Shoppade, tittade på andra matcher, var på liseberg och universeum, ja gled runt helt enkelt hehe. Jag har kommit på att jag hatar vallentuna, det är en sån befrielse att åka härifrån och en sån ångest att komma tillbaka...

Måste bara nämna att det är så otroligt, underbart, sjukt skönt att ha kommit igång med träning igen, riktigt ordentligt. Ibland trände vi innan frukost och ibland efter. Jag körde kondition på cykel och gymmade överkroppen varannan dag och körde min rehab och gymmade ben varannan dag. Egentligen kände jag för att träna en gång till på kvällarna också men då skulle jag nog tuppat av. Det är sjukt vad alla endorfiner ersätter allt annat. Sockersuget, ångest osv osv.

Jaja, dags att runda av. Ska försöka fördriva dom sista timmarna här på jobbet. Jag vill tillbaka till göteborg!!!

halmstad

Det ska bli skönt att komma iväg från vallentuna och stockholm och göra lite annat för en gång skull. När jag slutar jobba ska jag hem och packa det sista och försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt. Vi ska åka klockan 6 imorgon bitti, jag umgås med fel personer!!!! Jaja, man vill ju utnyttja så mycket som möjligt av morgondagen där också. Men åh, det ska bli så kul. Halmstad, here we cooooome!



Haha det här var den enda bilden jag hittade på er tre tillsammans


grattis bästis


kan det vara såhär varmt i sverige?

Ah jag dööööööör! Jag tycker inte om att klaga på värmen men här är det lite för varmt. Sitter på jobbet och det går inte att öppna de fönster som är närmast! Även fast det knappt har varit någon sol idag har jag velat åka till en sjö och bada. Det spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker, gaaaaaah.

Jag har haft en jättebra helg. I lördags var det dags för den omtalade brottbyfesten som alla tydligen planerar sin semester efter haha. Jag hade skitkul och träffade mycket nytt folk. Det var fint väder och varmt så vi kunde vara ute hela kvällen och natten. Min snälla mormor kom och hämtade mig och felix så vi sov där. På söndagen gick vi och la oss på ett berg vid sjön och bara slappade. Jag badade!

Seeeen var det ju vm-final! Vi var sjukt seriösa och hade tippat slutresultat, målgörare, bollinnehav, antal kort, ramträffar och allt va det va. Åh va jag inte ville att matchen skulle ta slut!! Nu längtar jag redan till nästa vm om 4 år, men då måste ju sverige vara med.



fotbollsmatch i lördags


twilight

Jag såg den första twilight filmen någon gång när den kom ut på film och jag tyckte verkligen att den var hur dålig som helst. Jag blev bara irriterad på alla i filmen och nej, jag gillade den inte. Men så var jag och såg den tredje filmen på bio förra veckan. Mest bara för att det var mysigt att åka in till stan med mina vänner och äta middag och gå på bio. Meeeeen jag älskade den filmen haha. Jag vill inte att den skulle ta slut! Så nu har jag hyrt den andra filmen. Ska krypa ner i sängen och se den nu. Puss!


colour


vaxholm

Jag, mormor, morfar, oskar och felix har spenderat kvällen i vaxholm. Vi skulle egentligen gjort det för flera veckor sedan för att fira att jag tagit studenten och mormor blivit pensionär, men det fanns liksom aldrig tid för det. Så vi gjorde det ikväll istället. När vi ändå var i farten passade vi även på att fira att felix också tagit studenten, jag fyllt 18, oskar slagit kickrekord (4820!!!) och att morfar vann minigolfen igår. Haha. Då kom vi på att vi också ville spela minigolf. JAG VANN! Det är alltid lika kul att träffa mormor och morfar, dom är lätt bäst!




grymt linne

Måste ju bara visa det snygga linnet som jag fick av Camilla i födelsedagspresent. Man bara måste älska det.


nya skor

Jag och mamma tog en liten paus i solandet idag och åkte ner till vallentuna centrum för att uträtta några ärenden. Som att gå till banken och så. Då råkade vi se att skoaffären hade rea. Vi råkade gå in i affären. Jag råkade hitta ett par snygga skor. Jag råkade köpa dom. Det var ju faktiskt 30 %. Nu måste jag låna pengar från mitt sparkonto haha.






tegelbruket

Heeej! Gjorde ju som sagt min krogendebut igår, på tegel. Innan det samlades vi några tjejer hemma hos sophie och satt på altanen och pratade. Men det var ju semifinal i vm igår också så när den började var vi några som bänkade oss framför tvn. (Faaaaan Tyskland förlorade, jag är deprimerad!!) Ialla fall så drog vi till tegel sen och jag hade skitkul! Det är sjukt va mycket människor man träffar och pratar med under en kväll. Det roligaste var att en kille kom fram till mig och sa "tjaa, du var vid ängsan idag va? jag känner igen dig!". Hahaha. Värt att nämna är också att jag slapp betala inträde. Eller slapp och slapp, jag glömde bort det och dom missade mig när jag gick in, woho ;) När tegel stängde och jag var trött i benen av allt dansande var vi några som delade på en taxi hem. När jag gick och la mig trodde jag att jag hade fått tinitus. Shit va det tjöt i mina öron, men det va det värt ;)


solbränd

Tjoho. Min dag har varit great! Klockan 11 tog jag bussen till täbyvägen där Camilla hämtade upp mig. Vi tog bilen till ängsan där vi mötte upp Malin och Johanna. Sen har vi bara legat där och lyssnat på musik och umgåtts hela dagen. Jag tog även mitt första dopp i sjön i år, woho. Nu är jag lite röd om kinderna men det är så det ska vara, jag älskar detta väder!

Nu ska jag hem till felix och duscha, hem igen för att äta och sedan ska jag bege mig hem till Sophie. Vi ska tagga lite innan det är dags för after beach på tegel. Min krogendebut, inte illa ;)









nya ringar




rensa klädkammaren

Vart tog solen vägen idag? Jag hade min bikini på mig 30 sekunder efter jag vaknat och var redo för min frukost i solstolen, men icke. Den vägrade komma fram på hela dagen. Så jag passade på att rensa bland mina kläder. Det var inte så jättelänge sen jag skänkte bort allt som var för litet så i princip allt som hängde i min klädkammare passar mig. Så jag hatar att göra mig av med sådant som inte är för litet och inte speciellt slitet, det kan ju bli modernt om några år. Så jag valde att bara lägga undan det, så jag kan ta fram det om några år om jag vill. Haha men gud va mycket jag inte använder av mina kläder, typ hälften!

Klockan 4 började jag jobba och det var som vanligt lugnt som tusan. I princip ingenting att göra. Så jag kunde titta på första halvlek av semifinalen på datorn innan jag fort stängde och larmade för att hinna hem till andra halvlek.


armband





Jag har fastnat för flätade armband. Gärna med massa berlocker. Typ det finaste jag vet just nu.


highway man

Heeeeeeej! Passar på att skriva lite nu när solen är i moln, annars vill man ju inte sitta inne vid datorn. Om jag ser tillbaka på den här tiden och läser min blogg om 3 månader eller kanske 3 år då hoppas jag att jag kommer ihåg den här känslan. Allt är så bra! Mina dagar är bäst och jag bara njuuuuuter. Jag går runt med en varm känsla i magen jämt och det känns som att ingenting kan göra mig på dåligt humör. Småsaker som jag skulle blivit irriterad på för ett tag sen skiter jag fullständigt i nu. Jag älskar felix, jag älskar min familj, jag älskar mina vänner, jag älskar sommaren, jag älskar att jag inte är stressad. Jag älskar alla småsaker som att jag har platt hår, målade tånaglar och nya ringar. Ja ni fattar, jag mår great!

De senaste dagarna har jag legat på tomten och solat. Doppat fötterna i grannarnas pool. Spelat crocket, kubb, boule, kort och läst korsord (ja det är kul med korsord haha). Varit i täby centrum och shoppat. Ätit sushi och gått på bio i stan med underbara vänner. Åkt lastbil med felix och tobbe. Och tränat såklart. Vad mer kan man begära?


halmstad bokat

Hello. Sitter på jobbet nu och känner mig lagom fräsch. Har inte duschat håret sen i tisdags kväll haha. Fast ärligt talat så bryr jag mig inte, snart kommer jag äntligen vara nöjd med mitt hår igen. Grönt och lockigt passar inte riktigt mig. Nu saknas bara brännan! Slutar klockan ett och då måste jag skynda mig hem så jag hinner sola några timmar innan matchen börjar. Jag är en riktig solnörd. Brukar ta tid när jag solar så jag får lika mycket sol fram och bak. Nörd. Jag vet. Men jag är på så jäkla bra humör nuförtiden. Känner mig så jäkla lycklig. Och vädret gör det ju inte direkt sämre.

Den här sommaren kommer bli grym. Jag åker till göteborg vecka 29 med familjen och felix. Sen drar jag och matilda till grekland vecka 32. Oooooch jag, matilda, elin och fia ska till halmstad 4 dagar vecka 28. Fasiken va jag längtar. Det kan inte bli annat är grymt!

utvilad

Ääääntligen är jag pigg igen. Jag kämpade så länge jag kunde igår kväll men till slut kunde jag bara inte hålla mig vaken. Somnade sittandes ett antal gånger och vaknade till av ett ryck varje gång jag tappade huvudet, eller vad man säger haha. Klockan 6 gick jag och la mig, spikrak på rygg med håret perfekt placerat längst sidorna. Jag vet att jag överdriver men varje gång jag gör något går jag liksom all in, annars får jag panik. Sov i 15,5 timmar och vaknade alltså halv 10 helt utvilad. Woho underbart.

Nu sitter jag och väntar på ing-marie och tobbe, felix bror och mamma. Vi ska åka till älgeby och ta en fika med min mormor och morfar :) Och så äääääntligen är det dags för vm igen, det är inte okej att ta paus i några dagar. Då går man ju bara och längtar ihjäl sig.

did you know?

Jag borstar alltid tänderna i minst 5 minuter. Noooot good brukar jag få höra.

tunga ögonlock

Jag får väl säga god morgon även fast det inte känns så för mig hehe. Jag är så trött att jag håller på att somna sittandes. Haha va mesig jag känner mig, en natt borde jag klara av att vara vaken. Jag börjar väl bli gammal. Jag tog mig ialla fall i kragen och gick ner för den långa trappan för att hämta en vännerbox, så det har jag sysselsatt med mig i några timmar nu.

Ja idag har jag då ingenting planerat, måste ju hålla mig inomhus. Jag får väl koncentera mig på att inte somna. Det blir enklare när mamma och oskar går upp sen, och senare kommer mormor och morfar för att hämta disa och efter jobbet kommer felix. Men nu är jag uttråkad!!


oldies




























jag behöver sällskap

Åh gissa vad jag längtar efter? Jag skulle vilja burra in hela ansiktet i kudden och sen gå och lägga mig i min sköna säng. Det är lite lättare att hålla sig vaken nu när det börjar bli ljusare ute och mamma gick faktiskt och la sig för bara en halvtimme sen. Jag har sett klart alla melrose place avsnitt (kunde det sluta sämre eller??) och jag har börjat kolla på två filmer pappa hyrde till mig men ingen verkade speciellt bra. Jaha vad gör jag nu då? Jag försöker ignorera att nacken, axlarna och ryggen är helt förstörda. Massaaaaaaaaaaaaaage, ja tack. Jag vet inte vad jag ska göra. Orkar inte gå ner för att hämta en vännerbox.

RSS 2.0