hur kär får man vara?


grekland

JAG OCH MATILDA HAR BOKAT EN RESA! 10 augusti drar vi till zakynthos i grekland! Jag längtar ihjäl mig, fan va härligt. Man ser stranden från våran ballkong och det är 50 meter till stan. JAG VILL ÅKA NU!



vårat hotell


happy

Nu har jag rakpermanentat mitt hår wohoooo. Det tog ungefär 3 timmar men det va det värt. Nu ligger mitt hår slickat längst huvudet och jag gör bara minimala rörelser, så jag kommer nog få nackspärr hehe. De första 48 timmarna är viktigast, det är då hårets formas. Så jag får inte blöta håret, vika det på något sätt med typ en krage på tröjan eller toffs. Och när jag ändå håller på så skippar jag att gå och lägga mig ikväll, det är ju lika bra att göra det så seriöst som möjligt.

Jag var även hos naprapaten imorse. Jag fick min sista behandling för mina ljumskar och sen en massa rehabövningar och stretchövningar som jag ska göra varannan dag Det måste måste måste hjälpa. Jag får ialla fall träna som vanligt nu bara jag gör mina övningar. YES!

mysig kväll

Jag har haft en väldigt mysig eftermiddag och kväll. Jag mötte camilla i täby centrum klockan 4. Vi köpte en varsin smoothie och la oss i gräset vid fontänen. Vid 6 tyckte vi att det var dags att äta middag så vi satte oss på tegels uteservering. Några timmar senare kom malin och lovisa dit också. En bra kväll med bra tjejer! Det kändes förresten coolt att visa legg och få köpa alkohol själv, hoho.










out

Man kan ju inte sitta inne när det är såhär fint väder ute. Nu drar jag till täby för att möta camilla och sola!


träning i värmen

Hej hå. Började även den här morgonen superbra med frukost utomhus. Sen kom mormor och morfar och lämnade Disa så nu är vi hundvakt till på torsdag.

Jag smälte frukosten lite halvt och åkte upp till ip för att springa, order från naprapaten. Det är nog bara jag som är dum i huvudet och springer mitt på dan när det är hundra grader varmt ute. Det var jobbigt kan jag lova. Jag sprang ialla fall sammanlagt en halvtimme på olika sätt för att känna efter i ljumskarna. Långsamt, snabbt, ryck åt olika håll, intervaller osv. Det kändes faktiskt ganska bra, woho! Dock är jag fortfarande lika stel i låren, måste ta upp det imorgon.

Nu är jag hemma själv hos felix. Ska sitta med schampoo i håret i en timme, order från min frisör. (Haha mkt order jag får nuförtiden!) Ska ju rakpermanenta mig imorgon.







Jag hade tråkigt när jag väntade på att mamma skulle hämta mig haha


tusen inlägg

Jag sitter här och känner mig inte alls trött. Har egentligen ingenting att skriva men jag kom liksom in i bloggandet idag haha. Jag är sugen på att titta på melrose place (va ovanligt) men jag måste spara alla avsnitten till natten mellan onsdag och torsdag när jag inte ska sova! Nej jag ger upp, det här blev ett tråkigt inlägg.



anna och jag


feel that






ett steg i rätt riktning

Min blogg tycker nog om när jag jobbar, då blir den uppdaterad ofta haha. Jag förstår att folk inte vill träna nu när det är fint väder, eller då vill man ju träna utomhus.

Min naprapat sa idag att det redan är mycket bättre. Jag ska prova att springa normalt imorgon. Alltså fort med ryck och allt. Jag hoppas innerligt att det går bra! (Förresten så är jag lite stolt över mig själv att jag skriver om det här, att jag erkänner att jag är skadad. Bra sofia!)


höjder och fart!

När jag skrev fallskärmsjägare i förra inlägget slog det mig plötsligt!! Jag ska ju för fasiken hoppa fallskärm i sommar! Från 4 km upp i luften hoppar man och sen fallar man fritt i typ 50 sekunder. Det kommer ju kännas som en evighet, fatta va coolt! Jag fick det av mamma och pappa i födelsedagspresent förra året men hann aldrig göra det innan det blev för kallt. Sen fick jag något liknande av felix i julklapp som jag också ska göra i sommar. Jag tror man springer ut från ett berg och kastar sig ut i luften! Sedan gör man massa volter och loopar (looper?) i luften. Ascoolt. Jag måste se till att boka det här så snart som möjligt. Jag älskar höjder och fart om ni inte har fattat det än ;)



jag hoppade bungyjump år 2007


today

Åh nu fick jag en klump i magen, kom precis på att jag skulle ha mönstrat idag. Faaaaaaan, det skulle varit så jävla kul! Jag undrar verkligen vilken nivå jag ligger på. Tänk att göra lumpen som fallskärmsjägare!





paintboll med SKU år 2007


smile

Tjoho. Jag är på grymt bra humör! Åt frukost i bikini i solen med oskar och mamma, bästa sättet att börja dagen på. Skulle bara säga det, nu har jag bråttom. Åker till täby centrum med mamma nu innan jag ska till naprapaten. Ha en bra dag!


 


hey!

Jag är så nöjd med alla mina presenter! Jag har fått en dator, flera thomas sabo berlocker, vinglas och massa mer. Det är kul att fylla år och jag tycker att det är barnsligt kul att öppna alla paket haha!

När alla gäster hade gått hem åkte jag och pappa till gymmet. Jag hade fått order av min naprapat att jogga lite lätt och känna hur det kändes med ljumskarna. Det kändes väl helt okej. Sedan gymmade jag igenom hela överkroppen, skönt.

Sen får jag ju inte glömma att det var två viktiga vm-matcher idag. Tyskland mot England och Argentina mot Mexiko. Tyskland vann (wohooooo, alltid tyskland efter sverige!!!) och Argentina vann, yes!


det är kul att fylla år

God morgon! Imorse var jag uppe med tuppen... Eller nästan ialla fall. Klockan stog på 9 hehe och nu sitter jag på jobbet. Jag stänger klockan 2 så det känns helt okej. Då ska jag hem och ta emot min släkt som kommer för att fira mig. Mer presenter tjohooo!


rakt hår tack

Det är inte alla som vet det men mitt hår är egentligen lockigt. Eller inte riktigt lockigt men väldigt vågigt och fluffigt. Ojämna, fula vågor för den delen. Därför har jag plattat mitt hår i 5 år kanske och det sliter ju såklart väldigt mycket! Därför har jag rakpermanentat mitt hår 2 gånger, den första gången blev det väldigt bra men den andra gången blev väldigt misslyckad. Sen fick jag inte göra om det för att mitt hår var för slitet och GRÖNT. Whaaaaat? Jag har aldrig färgat mitt hår och jag badar aldrig, så det kan inte vara pga klor. I början av det här året slutade jag att duscha håret hemma och vipps så blev det bättre. Bra vatten vi har. Så nu ääääääntligen efter över ett års väntan får jag äntligen rakpermanenta mig igen! Det mina damer och herrar är LYCKA. Hehe. På onsdag smäller det.











2005-2006 (dåliga webcam bilder)


we no speak americano

Det var inte bara dagen igår som blev lyckad, jag hade även kul på kvällen. Vi grillade först hos mig (sofia saknades, vi får ta igen det sen!) och det var som alltid roligt. Det blir ju inte så ofta nu för tiden så när vi väl träffas så har vi alltid så mycket att prata om. Senare på kvällen började det ramla in fler taggade tjejer och killar. Jag hade skitkul men kände på något sätt ett ansvar för att alla skulle ha kul, eftersom att vi var hemma
hos mig haha. Ialla fall så var stämningen på topp. Ännu senare drog vi alla vidare till rickeby där det blev ett väldigt kort besök innan jag och felix började gå hemåt tillsammans med sophie och fredrik. Felix hade bestämt sig för att inte gå och lägga sig innan klockan 4, 03.58 kröp vi ner i sängen, trötta!

Idag har varit en typisk bakisdag, fast jag har inte varit speciellt bakis, bara väldigt trött. Jag har mest legat i sängen och soffan, tittat på fotboll och gått en promenad till ica för att panta alla burkar och flaskor. Nu är det dags för nästa fotbollsmatch på tv. Jag har fått mycket gjort idag hehe.




25 JUNI 2010

GLAD MIDSOMMAR ooooch GRATTIS till mig hoho. Jag får gå på krogen, jag får gå på krogen lalalala. Jag fick det jag hade önskat mig, en macbook pro! Världens bästa dator.

Efter att familjen och felix sjungit för mig imorse var jag tvungen att snabbt göra mig iordning för att tillsammans med felix och hans brorsor åka till deras mormor och morfar. Sedan åkte vi vidare till landet till min mormor och morfar där många släktingar redan befann sig. Tyvärr missade jag den årliga femkampen!

Nu har jag precis kommit hem och ska hinna fixa massa saker innan mina älskade tjejer kommer hit på middag. Senare ikväll kommer det fler partypeople hit. Ha en bra midsommar!




dagen före

Här kommer en liten snabb update. Idag har jag varit hos naprapaten och fått positivt besked (!), suttit i solen och ätit vattenmelon, varit i täby centrum med mamma, tittat på fotboll och letat resa med matilduur. Imorgon är det midsommarafton fast det är inte det viktigaste. Klockan 14.14 har jag levt i 18 år. Fattaaaaa, nu är det min tur!!!





domarudden


fotbollsavslutning

Hej! Jag vaknade imorse hos felix runt halv 7 och kunde inte somna om. Det var ljust och varmt i rummet, sängen är liten, hans familj lät i vardagsrummet och blablabla, jag tog bussen hem och gick och la mig. Nästa gång jag vaknade blev jag på jättebra humör. Jag tittade på mobilen och hade fått en sms från matilda: "är du lika sugen som jag på att åka utomlands?" Eeeeeeh jaaaaaaa! Hon kommer hit imorgon så ska vi kolla på resa tillsammans, det vore kul om vi åkte alla tillsammans, Fia, Fanny och alla.

Idag efter behandlingen hos naprapaten satt jag, felix och mamma ute och slappade i solen i några timmar. Sen var det dags att åka till Domarudden för att ha fotbollsavslutning. På schemat stog grillning, bildspel, aktiviteter och bastu. Jag kunde inte vara med på aktiviteterna och många hoppade över att basta, me too. Men det är alltid trevligt att umgås med alla i laget!



inomhus

Besöket hos naprapaten gick bra. Nu har jag och felix precis tittat klart på en film vi började kolla på igår kväll och nu måste jag ju titta på Frankrike-Sydafrika. Typiskt att jag inte har utnyttjat det fina vädret idag. Ikväll ska jag upp till gymmet med felix innan jag ska titta på när b-laget spelar match :)


mönstring

Åh, jag blir lite ledsen när jag tänker på måndag nästa vecka. Jag var kallad till mönstring då klockan 09.00 men var tvungen att tacka nej pga mina jävla ljumskar. Jag visste att jag skulle börja min behandling den här veckan. En annan anledning till att jag tackade nej var att mina skador den här säsongen har stoppat mig från att träna fullt ut och jag vill såklart vara i bästa form när jag mönstrar. Det är ju därför jag vill göra det, för att se vilken nivå jag ligger på. Jag vet inte om jag vill göra lumpen eller inte men jag bestämde mig för flera år sen att jag ialla fall skulle mönstra. Nu blir det nog inte av för det här var sista chansen. Nu tar dom ju bort allmän värnplikt för alla och mönstringen finns inte kvar, nu måste man istället göra en tre månaders utbildning. Ja ja, vi får väl se hur jag gör.


på fredag blir jag stor


jag vill ta studenten igen!


jag kommer bli rik

Tjoho. Jag började jobba nu klockan 4 och hade planerat att gymma innan, så jag åkte hit till klockan 3. Jag tyckte att jag va liten ensam i gymmet när jag kom på att vi börjat med sommarschemat och har stängt mellan tolv och fyra. Det va bara öppet för sommarlägret för barn. Det är tur att man har egen nyckel hoho.

Ja, nu händer det väl inte så mycket mer idag. Jag jobbar till kvart i 10 och sen ska jag hem och fira pappar som fyller år idag. GRATTIS!

Fick förresten ett sms från pappa precis att oskars lag, täby, precis vann hela aroscupen. 5-4 efter straffar och oskar satte den avgörande! Så jäkla kul.



jävla skit

Jag var hos naprapaten imorse och som jag trodde har jag fått träningsförbud. Den här gången tänker jag faktiskt hålla det för jag vill verkligen att det ska bli bättre. Jag trodde att jag skulle få spinna för det fick oskar, men tydligen inte. Så jag får väl bara gymma nu. Hej då konditionen. Ska dit tisdag, onsdag och torsdag också. Jättekul.



en snygg bild på fanny haha


get up go out


seger

Vi spelade våran sista match före sommaruppehållet idag mot Järfälla. Det var nog det fulaste lag jag någonsin mött och domaren var blind. Därför var det så jäkla skönt att vi kämpade i 90 minuter och vann rättvist med 2-0! Jag gjorde ett mål men i övrigt var jag skitdålig.

Men nu äntligen ska jag börja behandla mina inflammerade ljumskar. Eller det är det min naprapat tror att det är, inflammation i ljumskarna och en muskelbristning i höger knä. Det har hindrat mig från så mycket den här säsongen. Det har sträckt sig över hela låren och gjort mig så jäkla stel i låren och i rumpan, jag har knappt kunnat springa. Det har nästan känns som när jag hade vätska i benen förra året. Ja, alltid är det något fel.


partypeople
























lördag

Jag börjar tappa lite koll på vad det är för veckodag. Det spelar liksom ingen roll nu om det är vardag eller helg, det känns likadant hela tiden. Det brukar bli så när man har sommarlov, om jag nu får säga att jag har det.

Efter jobbet idag tittade jag och felix på andra halvlek i matchen mellan vårat b-lag och rö. Dom förlorade tyvärr! Sedan åkte vi och handlade middag, kött och potatis med beasås. Jag är så himla hungrig. Glömde bort att äta middag igår hehe och åt en dålig lunch idag, så jag ligger lite efter när det gäller mat. Felix står och grillar så snart blir det middag till vm!








vallentuna-rö





älskling grillar


onödig information

Jag sitter här och tittar på mina naglar, dom ser förjävliga ut. Rött nagellack från studenten, det täcker inte direkt hela naglarna längre. Att måla naglarna är något av det jobbigaste jag vet. Skulle bara säga det. Fred ut

tjoho

Heej! ZzZzZzzzZzzz.... Inatt blev det typ 4 timmars sömn och inte fick jag sova ifred dom få timmarna. Matilda hade glömt sin mobil hos mig och alarmet på den gick igång någon gång tidigt på morgonen!!! Tur för henne att jag va så trött att jag somnade om.

Jag hade väldigt roligt igår! Först var vi några hemma hos mig, vi spelade med andra ord och galenpanna, sjukt roliga spel. Efter det tog vi en taxi till victoria där det redan var massa folk och fortsatte kvällen där. Mycket roligt! Mot slutet kom patrik hem så det blev lite fotbollssnack med honom innan jag gick hem, sist av alla hehe.

Nu ska jag ta mig igenom nästan 9 timmar på jobbet. Inte för att det är ansträngande, det är bara så tråkigt och jag är trött trött trött!


grattis viccantoria!

Jag skulle helst vilja gå och lägga mig nu. Har knappt sovit någonting på två nätter nu och jag blir ännu tröttare av att tänka på att jag inte kommer få många timmars sömn i natt heller. Men fan, jag måste sluta vara så bekväm av mig. Det kommer fasiken vara värt det. För idag fyller Victoria 20 år så jag ska dit och fira henne ikväll. Och innan det kommer världens bästa fotbollsbrudar hit och taggar! Skit samma att jag kommer vara trött på jobbet imorgon, kvällen kommer bli skitbra.
Och jag måste bara nämna att jag övningskörde idag med felix, lite runt i bällsta bara. Ja, jag körde inte över någon ialla fall.



(Faaaan, Tyskland förlorade precis mot Serbien!!!)

skepparholmens spa

Jag är så nöjd med vårat dygn på skepparholmens spa. Vi hade tur med vädret och började med att gå en promenad i solen. Sedan var det dags att gå till spaavdelningen. Vi hade aromabastu som tillägg och det var helt underbart. Man blev så avslappnad och lugn i hela kroppen. Man kände sig väldigt ful där man satt med bara huvudet som stack upp haha. Efter det tog vi ett dopp i en kallare pool för att inte svimma av värme och sen satt vi ute i solen och åt frukt. På kvällen åt vi en trerättersmiddag och på morgonen var det frukostbufé. Jag vill göra det igen!








lite trött

Kolla vad klockan är, inte ens halv 10 och jag är uppe! Gissa när jag vaknade imorse? HALV SEX! Helt galet. Det är så ljust i felix rum och jag hade ont i ryggen så jag kunde inte somna om då. Och det blev ju inte bättre av att jag låg och va arg för att jag va vaken och tänkte "nu måste jag somna, nu måste jag somna..."

Nu ska jag snart byta om och åka till ip och köra spinning, jag och alla pensionärer haha. Sen drar jag och felix till Skepparholmens Spa, klockan 2 får vi checka in på hotellet. Det ska bli så mysigt.


leaving on a jetplane

Jag läste i fannys blogg att hon och fia planerar att åka utomlands och jag kände att jag blev så himla avundsjuk! Jag har åkt utomlands varje år sen jag va liten men den här sommaren har jag ingen bokad. Det känns rent ut sagt förjävligt. Jag älskar att åka utomlands. Ligga på stranden hela dagarna, lyssna på musik, äta frukt, BLI BRUN. Äta på restaurang på kvällarna. Bara värmen och solen gör mig så himla glad. Jag skulle åka utomlands 10 gånger om året om det gick. Någon som vill åka med mig?









älskade tjejer i grekland förra sommaren


3 juni 2010

En av de bästa dagarna i mitt liv! Jag vill ta studenten om och om och om igen!






















spa

Nu sitter jag på jobbet och det är som vanligt lugnt här. Jag hann med att gymma innan jag började så jag fick ut lite av dagen ialla fall. Ska försöka få igång tvn här så jag kan kolla på spaniens match!

Jag längtar till imorgon! Då ska jag först gå på spinning klockan 10 och sen åker jag och felix iväg ett dygn på spa. Det ska bli helt underbart. Bara ta det lugnt och bli omhändertagen. Underbart :)




livet leker


serieledare

Vi vann matchen igår mot Spånga med 9-2, men vi kunde lika gärna gjort 10 mål till. Det var en enkel seger och Spånga var inte speciellt bra. Men jag tycker att det är roligt att spela sånna matcher någon gång ibland. Det är bra för självförtroendet, som petra sa.


dagen före

Dagen innan vi tog studenten samlades vi utanför skolan för att måla på alla lakan vi skulle ha på flaket. Det kändes ganska overkligt, äntligen var det våran tur!
















wake me up

Typiskt, nu har jag sovit bort halva dagen igen. Jag gick och la mig ganska sent igår och bestämde därför att inte ställa klockan för jag har match ikväll och vill ju vara pigg till den. Men imorgon SKA jag gå upp tidigare.
Jag måste ju berätta att jag tog den sista sprutan mot hepatit A och B igår oooooch jag svimmade inte, woho! Grattis till mig.

Min morgon ser väl likadan ut som igår. Jag sitter och väntar på att fotbolls-vm ska börja, det finns inget bättre just nu! Den bästa matchen idag börjar halv 4, portugal mot elfenbenskusten, missa inte den! ;)


i'm free, free fallin'







studentskivor

En viktig del av studenten är alla studentskivor! Vi hade våran på tegel och den var helt totalt jävla grym! Och även fast jag inte var 18 fick jag vara kvar på efterinsläppet. Det fick jag såklart inte på de andra skivorna och därför fick det räcka med 3 middagar, annars skulle jag bli pank.

Våran skiva, tema cirkus











Felix skiva, tema jorden runt







WWB's skiva, tema tidsmaskin









Matildas skiva, tema tv-spel








Wavin' flag

Ja nu får jag säga god morgon så här sent igen, vaknade halv ett och sitter nu och väntar på att Holland-Danmark ska börja! I natt drömde jag att jag gick upp halv 7 för att gå upp till skolan och sen blev jag så jäkla arg på mig själv när jag kom på att jag hade tagit studenten, haha!

Idag börjar jag jobba klockan 3 så jag hinner inte göra så mycket annat än att titta på matchen innan. Nu ska vi komma i stämning med vm-låten!



K'naan sjunger vm-låten Wavin' flag


härlig känsla

Hej! Jag sitter i soffan med familjen och felix och tittar på VM. Det känns fortfarande overkligt och väldigt konstigt att vara ledig en kväll, ingenting att plugga och inte behöva känna någon stress. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid det. Jag mår bra! :D

Idag kom Camilla och hämtade mig, vi åkte ner till centrum och hyrde en film och köpte jordgubbar. Fanns inte så mycket mer att göra i regnet. Men det var riktigt mysigt. Sedan åkte jag till gymmet med felix och nu har vi hyrt en film som vi ska se efter matchen. Bra dag.







jag och camilla i humlegården för några veckor sedan


bilder från mösspåtagningen

Jag känner att jag vill visa alla bilder som har med studenten att göra. Jag får ta en dag i taget, starting with mösspåtagningen. Det var en helt underbar dag med underbart väder. Det gör jag gärna om.




































sex and the city

Jag måste nog säga god morgon, jag sitter här kvart över ett och äter frukost. Men det var välbehövligt att sova såhär länge. Igår åt ing-marie, peter och tobbe middag här, väldigt trevligt. Tobbe fick komma på ett villkor och det var att han hade med sig en present till mig, det blev en påse lakritsgodis haha. Elakt tyckte jag, då va jag ju tvuuuungen att äta upp det haha.

Senare på kvällen tog jag och sofia bilen till täby centrum för att se sex and the city 2. Det gör lite ont i hjärtat att erkänna att den inte var så bra, men sex and the city är alltid sex and the city, så den är lätt sevärd ändå.



bilder från igår




















ny blogg

Jag kom på att jag måste berätta varför jag börjat blogga igen, det är ju klassiskt. Efter studenten var det som att allt släppte, allt förändrades. Jag fick tillbaka min gamla glädje och energi. Jag känner att jag har tid att göra sånt jag vill och för en gång skull orkar jag verkligen också. Jag kunde inte koncentrera mig på annat än skolan förut, även fast jag hade tid ibland och jag var ständigt trött. Man går ofta runt och tänker "men efter det kommer allt bli bra igen" eller "bara jag blir av med det så" men det blev aldrig riktigt så förutom nu!! Som sagt, gymnasietiden var tuff och jag vet att jag hade alldeles för höga krav på mig själv. Men jag är så nöjd! Jag är glad, pigg och ser verkligen fram emot den här sommaren.
(gamla bloggen

Det har gått ungefär en vecka sedan studenten och det känns som att jag har hunnit med massor. Sooovit, jobbat och tränat fotboll såklart. Varit i stan och shoppat, varit i täby och shoppat och varit i upplands väsby och shoppat haha. Varit i uppsala med felix, haft picknick, gått på spinning kl 10 på morgonen (woho!), sett hundra melrose place avsnitt, träffat massa underbara vänner och ja, massa mer.








picknick


god morgon

Klockan är kvart över nio och jag sitter på jobbet, enda till 5 kommer jag att sitta här. Finns ju bättre saker att göra på en lördag. Det blev ungefär 4 timmars sömn inatt men jag känner mig helt okej pigg faktiskt. Ovanligt.

Jag hade hur kul som helst igår. Vi tittade på vm, åt god mat, lyssnade på musik, spelade spel och snackade skit. Som det ska vara alltså. Vissa hade bättre balans än andra haha.




några av dom snygga brudarna (haha förlåt matilda)


fredag

Idag har jag färgat och böjt upp mina ögonfransar vilket betyder ingen mascara på ett dygn. Vilken tur att jag typ aldrig orkar sminka mig då hoho. Men för att se lite okej ut till ikväll måste jag platta håret nu, jag ska nämligen äta middag med världens bästa tjejer i laget. Det kommer bli lyckat.






Jag, Victoria och Anna handlade mat till alla till ikväll


11 juni 2010

Oooch vad betyder 11 juni 2010? Jo, fotbolls-vm! Jag skulle nog aldrig sitta och titta på sydafrika-mexiko annars men nu är jag sjukt taggad haha. Och även fast Sverige inte är något topplag är det skittråkigt att vi inte är med!

Det känns så skönt att sitta här i soffan framför tvn, avslappnad, inte stressad och utan den ständiga klumpen i magen. JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Det känns så overkligt. Gymnasietiden var en utmaning och jävligt jobbig men såhär i efterhand är jag nöjd att jag la ner så mycket tid och energi på skolan, det kommer löna sig i framtiden. Nu känns allt så jäkla bra, hej gamla sofia.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0