KUNG!


BARCELONA 3-9 MARS

Jag vet att ni är avundsjuka ;)

i will miss you

Nu är alla valparna borta, fatta va tomt det kommer vara nästa gång jag kommer dit. Usch va jobbigt, va tråkigt! Men det känns ändå väldigt bra, vet att mormor och morfar tyckt att det varit så jobbigt. Men det allra allra bästa, therese och hennes familj köpte Baloo! Han kommer få det så bra där och så kanske jag kommer få träffa honom ibland :D
.

onsdag

Fick för mig att det är tisdag idag? Och att klockan är typ mitt på dagen. Kanske är mina nerver som spökar inför imorgon... BARCELONA!!! Klockan 15.15 lyfter planet och jag är säker på att det kommer bli min bästa resa hittills.

Efter jobbet igår blev det en mysig och supergod middag hemma hos sofie och robin framför the big bang theory. Har inte alls sätt det många gånger men fasiken va roligt det är! Vågade inte chansa och la i några kroner i biljettautomaten så att jag inte skulle kunna få parkeringsböter igen (ja, jag har redan fått det en gång hahaha!). Hur som helst, en väldigt mysig kväll hos alström-blixt :)

Nu ska jag jobba till klockan 17 (det är så fruktansvärt skönt att bryta mönstret och jobba på gymmet ibland, efter många dagar på jula). Sen ska jag hem och packa innan fotbollsträningen.


 


RSS 2.0