måndag

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt för att meddela att jag lever. Om jag blir utbränd får ni gärna säga "vad var det jag sa". Men för tillfället har jag det jäkligt bra, om man bortser från att jag är sjuk och knappt kan svälja. I lördags var det halloweenfest och sleepover hos Elin. En ganska lugn kväll för att vara oss but still så bra. Morfar hämtade mig på morgonen och ja, resten kan ni lista ut. Idag ska vi ialla fall baka pepparkakor.



onsdag

Efter en hel dag på jobbet är det äntligen dags för fotbollsträning! Inomhus med världens bästa tjejer, soooooom jag har längtat ihjäl mig!! Jag skiter fullständigt i mina ljumskar, lets goooooooo!
.

landet

Ibland brukar jag önska att jag inte gillade att träna. Fast bara ibland. Det tar egentligen så himla mycket av min tid och mina kvällar. Och kräver så mycket planering, särskilt när jag jobbar sent och inte har något körkort. Fast som sagt, bara ibland.

Hela eftermiddagen och kvällen har spenderats på landet. Självklart missade vi inte champions league. Fotboll alltså, det ligger i släkten... Jag har hunnit med att förlora i rummy också. Men åh, valparna är så söta! Nu har dom fått ögon och håller på att börja gå!


måndag

Ja så var det måndag igen och inte har det känns som att jag har haft någon helg. Jobb jobb jobb. Money money money. Fyfasiken va kul om matilda får jobb på jula, bästis.

 

Idag kändes det jobbigt att träna. Åkte direkt från jobbet så hade ingen mat i magen och en sprängande huvudvärk. Men väl där gick det ganska bra och jag tog mig igenom hela överkroppen plus ljumskar och utfall. Sen åkte jag och felix hem till sofie och robin. Vi kommer vara snyggast på lördag haha!

 

Imorgon är jag leeeeeeeeeeeeeeeeedig. BÄST. Ska verkligen sova ut och sen vid två åker jag, mamma, vickan och jossan till valpisarna. Tror jag tänker sova där också, mysigt :)

.



söndag

Gaaah jag är trött, ska snart krypa ner i sängen. Igår kom morfar och hämtade mig på jobbet, så jag fick en kväll på landet med alla valpisar. Helt galet vad mycket dom har växt sen jag var där i måndags! Och jag hade såklart beställt tacos till middag, hoho. Älskar att vara hos mormor och morfar.

 

Idag kom Camilla och hämtade mig efter jobbet (ja, jag är bortskämd med att alla kör och hämtar mig jämt hoho). Det blev en kväll med tacos, skumtomtar, tv och tända ljus. Så mysigt!

 

 

.


lördag today

Fick en kvart över nu på morgonen vilket är helt ofattbart. Borde sovit så länge som möjligt och hellre fått stressa, bara för att få några extra minuters sömn. Men jag var klarvaken när klockan ringde klockan 7, kanske inte riktigt hann somna ordentligt? Gick och la mig klockan 4 hehe.

 

Träffade upp sofie i stan igår, åt vääärldens godaste middag. Kött med BBQ-sås! Såg due date på bio. Åh, det var så kul att träffa sofie igen! Sen åkte jag hem till pierre där massa vänner befann sig. No alcohol for me men jag ägde på black jack tjoho.

 

Nu ska jag åka till jobbet, jobba 8 timmar och sen åker jag till landet! Jobbar dock imorgon igen bläää. Pusshej

.

imorgon är det fredag

Alltså gud vad jag älskar att spela fotboll inomhus, typ det bästa jag vet! Och det gick faktiskt bättre idag än vad jag trodde att det skulle göra, woho! Ett steg åt rätt håll. Så nu är jag på bra humör. Ska dricka upp min proteindrink och sen hoppa in i duschen.

Imorgon blir det jobb i 9 timmar, känns faktiskt bra för jag orkar verkligen inte gå runt och slöa här hemma en dag till. Sen åker jag direkt in till stan för att möta upp my hero för middag och bio. Länge sen vi träffades hon och jag, så det ska bli så kul!
.

torsdag

Nej nu håller jag på att bli riktigt uttråkad. Var tvungen att ge bort min jobbtid idag så att jag kan gå på träningen ikväll, så nu är jag ledig för tredje dagen i rad. Egentligen tycker jag att mina jobb är tråkiga men då har jag ialla fall något att göra på dagarna! Jag tog nyss en dusch för att jag inte hade något annat att göra? Då har det gått för långt haha.

Jaja, nu ska jag ialla fall ta och snygga till det lite i mitt rum. Har typ 5 väskor som inte är uppackade hehe. Ikväll är det träning med skinkcuplaget, hoppas att jag inte skämmer ut mig allt för mycket hoho.
.

hej jag lever

Herregud! Jag har träningsvärk i ljumskarna och i axlarna och.... nej där tar det faktiskt stopp. Herregud istället för att jag ska skälla på pappa för att han inte har tränat militärerna tillräckligt bra!! Visst, vi håller ett högt tempo under löpningen, när vi springer mellan varje övingar. Men det börjar med att vi ska göra armhävningar. Nu kommer jag dö tänker jag och tror att vi ska göra typ 50 st. Vet ni hur många vi gör? 10 st!!! Det klarar ju tillochmed jag på tårna. Sen fortsätter vi med sit ups.... *trumvirvel*.... 10 st! Ja jäklar va trött jag var efter det, eller?

 

Sen fortfatte vi med att boxas lite 2 och 2 innan vi sprang vidare till nästa stopp som var på en bro. Vi gjorde dips på ett räcke men även denna gång gjorde vi typ mellan 10-15 st, hallå??? Sen la vi oss under räcket och drog oss upp, som en armhävning fast åt andra hållet, okej det va jobbigt men jag dog ju inte direkt? Och det mest skrattretande var att vi stog i plankan i hela 30 sekunder, wohoooo!

 

Sen sprang vi vidare och kom fram till världens mördarbacke! Nu kommer jag dö tänkte jag, vi kommer säkert få springa hur många intervaller som helst. Vi fick bära en på ryggen och sen bytte vi halvvägs. Man fick hela tiden stå i plankan eller i 90 grader medan man väntade på reste, så det va jobbigt. Ner igen tänkte jag när alla kommit upp med icke sa nicke, vi var klara…

 

Vi fortfatte med att gå skottkärra och att göra knäböj. Vi satt mot en vägg i 90 grader och avslutade med att tävla, 4 och 4, försten fram till grinden fick göra minst armhävningar. Jag vann hoho.

 

Okej för att sammanfatta: Vi håll bra tempo när vi sprang men körde aldrig mer än max 5 minuter. Det var bra övningar men alldeles för få repetitioner. De var ganska hårda med typ ”uppställning”, ”stå på två led”, ”täpp igen luckan mellan er”, lite militäranda, så det var kul. Och det var kul att prova på något annorlunda, att springa i skogen och göra alla övningar utomhus. Dock är jag väldigt besviken på att jag inte blev mer än ganska trött. Jag ville ju knappt överleva!!!



nordic military training

Oj oj oj, ikväll klockan 18.00 smäller det! Jag, camilla och elin. Vad har vi gett oss in på? Försöker ladda på bästa möjliga sätt, tack och lov att jag är ledig idag. En stor proteindrink igår kväll, många timmars sömn inatt, mycket mat och vatten under hela dagen, ta det lugnt men inte slöa ner mig. Sitter och väntar på felix så jag kan ladda lite med supermario!

Om jag inte överlever så älskar jag er allihopa!

haha minns ni?


7 små pluttar


tisdag

Åkte hemifrån klockan 10 imorse och kom hem halv 3. Bara för att spendera en timme på gymmet och 10 minuter hos tandläkaren. Tänk om man hade körkort!!

Det enda jag har planerat för resten av dagen är personalmöte klockan 6 och sen blir det mys framför saw number five. High five!
.

måndag

Tillbaka till verkligheten, typ. Har inte haft mottagning på mobilen så har varit helt avstängd från omvärlden, kändes bra. Bara jag, mormor, morfar och alla hundisar. Bäst. Har bara slappat, spelat kort, tittat på fotboll och hockey, ätit godis osv, haft det riktigt mysigt som vanligt där uppe. Gosat med valparna såklart, en hel del hoho. Kommit på att deras vatten är så mycket godare och kalllare för att dom har egen brunn! Matilda kom och hälsade på i några timmar för att få träffa valparna, inte mig... Min familj kom och åt farsdag-middag.

Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att träna! Visst kan det vara skönt att bara slappa en helg men jag saknade träningen. Helt sjukt. Efter två dagar!? Fast varför klagar jag? Hehe. Nu ska jag jobba till halv 10.

TGIF

Äntligen har jag den där "ÄNTLIGEN-ÄR-DET-FREDAG-KÄNSLAN"! :D Jag kunde gärna hoppat över färgutbildningen på jula klockan 9 imorse men det gjorde egentligen inte så mycket, hann köpa present till fars dag när jag väntade på bussen. Det blev sushi till lunch och sen blir det tacos till middag. Jag har hunnit träna och nu ska jag jobba till 7 då morfar kommer och hämtar mig. Kan det bli bättre? Hej en jobbfri helg, hej landet, hej mormor och morfar, hej alla valpar, hej underbara helg!

kors


shut up and drive

Hej jag lever, woho! Jag va så rädd att jag skulle få kärringstopp första gången jag skulle starta bilen men det gick bra och sen fortsatte det så. Fick höra att jag är bra och att det inte var något speciellt jag skulle hem och träna på än, bara att starta i backe. Yey! :)

Jag längtar till helgen!!!


torsdag

Undrar om jag håller på att bli sjuk. Har känt mig lite förkyld ett tag och efter att jag sprang igår började jag må illa. Vet inte om det var en reaktion på förkylningen eller om jag tog ut mig mer än vanligt? Tycker att jag har bra tempo när jag springer men ändå blir tiden sämst. Hur jäkla lång tid ska det ta att få tillbaka kontitionen? Skit. Och så tar det hundra år för mig att bygga muskler. Jag har väl antagligen långa muskler men ändå. Det måste vara för att jag äter för dåligt med tanke på hur mycket jag tränar. Så nu tänker jag börja ta proteinpulver igen. Starting from yesterday.

Nu ska jag göra något hemskt! Eller jag är ialla fall nervös. Dags för första körlektionen. Måste ju få höra hur långt jag har kommit och vad jag borde öva mer på. Vill inte vill inte vill inte. Sen blir det jobb 16-21.45 Pusshej.

-

Åt helvete.

några timmar gamla


måndag

Jobb och jobb och jobb, hela tiden. Har ialla fall äntligen inhandlat den efterlängtade döskalleringen. Nu ska jag smälta maten och sen åka och träna. Så ser mina dagar ut. Puss.
Ps, jag längtar till helgen. Då är jag ledig och ska åka till landet till min älskade mormor och morfar.
.

äntligen!

DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR DISA HAR FÅTT VALPAR!!!!
.

nothing else matters

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trust in who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters


my girls

Efter jobbet tog jag mig igenom en halvtimme på löpbandet. Det gick bra och jag känner att konditionen börjar komma tillbaka sakta men säkert. Kör fortfarande bara distanslöpning för att få tillbaka grundkonditionen men snart borde jag vara redo för intervaller!

Kvällen har spenderats hos elina med 8 andra girls. Sushi, alkohol, spel och en jäkla massa skratt. Mitt glas innehöll dock vatten hoho. Är trött på att ALLTID bara få sova 3 timmar för att jag ALLTID ska upp och jobba dagen efter, så när dom andra tog tåget till tegel åkte jag hem. Men det räckte för mig idag faktiskt.
.

lördag

Vi hann med 2 sawfilmer igår men dom kunde jag typ utantill. Mellan filmerna tog vi en paus och felix bjöd mig på middag på kristos, eller kristorante som det heter tror jag. En väldigt bra kväll! (när vi har sett alla 6 ska vi se den nya på bio i 3D, woho)

Nu sittter jag och äter frukost. Yoghurt med banan och flingor och ett ägg. Idag blir det jobb men bara 11-15. Det gör ju ingenting att det är 100 % ob hoho.

saw

Idag på gymmet körde jag inte bara en övning för varje muskelgrupp, utan två. Brukar vanligtvis bara köra två för axlar och rygg. Så det kändes extra bra efter hoho. Sen bastade jag lääänge, så himla skönt. Älskar att basta! Och det är så skönt att inte ha någon tid att passa efter.
.
kolla vad vi har hyrt!

military training

Okej, nu vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på... Jag och camilla claar har anmält oss till en provträning på nordic military training om en och en halv vecka. Ni vet, riktig militärträning som att kräla i lera och sånt! Man tränas av militärer, brandmän och poliser. Hej jag kommer dö men fasiken vad jag ser fram emot det!

"Vilar gör vi, men det är oftast aktiv vila vilket till exempel kan innebära att vi står i en övning som kallas plankan". MEN SKÖN VILA!



fredag

Nu kan jag verkligen säga god morgon, titta vad klockan är! Mitt alarm ringde 06.00 imorse, började jobba klockan 7. Men det var faktiskt helt okej att gå upp då och jag slutar klockan ett, så jäkla skönt.

Det blev ingen fotboll igår för hallen var upptagen så jag kunde gå med på bio. Vi såg the social network, facebookfilmen, och jag rekomenderar den verkligen! Jag tyckte den var skitbra :)

Och förresten, är det någon som vet vart man kan köpa en döskallering? Har letat överallt tycker jag...



torsdag

Idag är min enda ledig dag denna vecka, så nu ska jag njuta ordentligt. Har kommit på att jag inte kan sova lika länge som jag gjorde förut, men det är väl bra antar jag. Kan inte sova till ett (om jag inte går och lägger mig jättesent såklart) utan brukar vakna runt halv 11. Önskar jag kunde säga detsamma om oskar... Nu ska jag försöka väcka honom så vi kommer iväg någon gång. Jag, oskar och mamma ska åka in till stan. Gå runt lite och sen möta upp pappa för att äta middag. Efter det skulle det bli bio men som jag tyvärr får skippa, fick veta igår att vi ska träna med laget vi ska spela skinkcupen med. Men det behöver jag! Ska ialla fall bli mysigt att umgås med min familj.
.

beneath the sheets of paper lies my truth

Jag mår väldigt bra för tillfället, om någon undrar. Känner ett lugn i kroppen på något konstigt sätt haha. Igår var det också jobb 9-16, kan man få en bättre arbetstid? Tjuvstartade lite när det gäller julen och åt risgrynsgröt när jag kom hem. Åkte hem till felix och gav tobbe födelsedagspresenter; en vattenflaska, svettarmband, en träningsdagbok (med en bild på honom på framsidan haha) och den seriösa grejen, en pulsklocka! Nu finns det ingen återvändo hoho. På tal om det måste jag börja använda min pulsklocka! KOM IHÅG SOFIA!

 

Sen mötte jag upp sandra på gymmet. Jag körde löpning i 25 minuter, gick inte speciellt bra. Men men. Avslutade ialla fall med lite knäböj och marklyft. Oooooch sen var det ju champions league!!

 

.



tisdag

Mycket bra dag. Jobb 9-16. Börjar känna alla bättre nu så det är mycket roligare att jobba, yey. En sväng förbi staduim outlet och xxl. Supermario med felix. Styrketräning med fia och sandra. Gick helt okej idag. Och höjdpunkten: champions league!
.
ps. jag älskar min felix

pepppppppp

- ska ni möta vallentuna snart eller?
- nej det hoppas jag verkligen inte! vi skulle bara förlora, dom har ju hon sofia ek!

en kväll 2005 och en 2010

NU

måndag

Jäklar, det är redan 1 november. Ska man börja fundera på julklappar nu eller? Jag hänger inte riktigt med. Och på tal om julklappar så tog jag fram min värmefilt igår för första gången, som jag fick förra julen hehe.

 

Imorse var jag hos min naprapat, för första gången sen innan sommaren tror jag. Har gett upp hoppet när det gäller naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, specialister och allt vad det heter. Men det känns bra att gå till åke lite då och då, för det dämpar smärtan lite och hjälper för stunden. Som en akut hjälp bara, inget långvarigt.

 

Idag börjar jag inte jobba förrän 15.15 så vi får väl se vad jag hittar på fram till dess.


(om ni undrar så har jag hittat massa gamla bilder som passar bra att lägga upp när det bara bli massa tråkig text hehe)

RSS 2.0