efter 2 år och en vecka

27 januari 2011

måndag

När man har jobbat hela helgen är man alltid ledig på måndagen. Snooozade 45 minuter imorse hehe, hade ju faktisk inte bråttom. Sen har jag haft körlektion i 3 timmar och h e r r e g u d vad det tar på krafterna. Jag är helt slut i huvudet nu. Fan för alla rondeller, ehm cirkulationsplatser, i sollentuna.

Nu ska jag fixa lite grejer, göra några teoriprov och sen är det dags för fotbollsträning. Hoppas att jag kan vara med!
.

söndag

En hel helg med jobb är än en gång över. Det är som vanligt lite ångest kvällen innan och när klockan ringer på morgonen men väl på jobbet har jag ingenting emot att vara där. Lördagskvällen spenderades på allra bästa sätt. Med fotboll och bästa vänner. Felix, robin och co hade turnering och jag, matilda och fia satt troget på läktaren. Fy fasiken vad nervöst det är att titta på!

Nu ska jag ut och backa lite innan vi åker upp till landet för att äta middag. Puss
.

friday

Fredag idag och första gången jag jobbar på gymmet på hela månaden. Idag har jag varit effektiv... typ. Jag har varit hos tandläkaren i mörby, åkt 611an, åkt 610an, räknat pengar, dammsugit gymmet, våttorkat hela träningscentret, hällt ut allt vatten i skurhinken, torkat upp allt vatten igen, gjort flera teoriprov på datorn. Ja det va väl det...

Ikväll väntar handboll, sushi och mys med camilla. Typ ganska bra!


26e januari 2011

. 2,5 år . 30 månader . Tillsammans .




Jag och Louise kör med borrmaskinen medan ...

img_9703 (MMS)

Jag och Louise kör med borrmaskinen medan Erik går runt med dammvippan. Som det ska vara alltså.


SMS-inlägg

img_5152 (MMS)


remember me?

Hmm man kanske borde försöka hitta tillbaka till bloggandet. Japp jag tror jag bestämmer mig för att göra det nu. För tillfället är jag helt insnöad på handboll, helt addicted. Och på torsdag är Dagen med stort D, vänta ni bara hohoho.

RSS 2.0