jag är konstig

1. Jag vill vill vill åka till landet till mormor och morfar, va så länge sen. Jag ringer mormor varje dag för att jag saknar det. Varför har jag aldrig tid?
2. Små onödiga saker är det bästa jag vet. Vill bara köpa allt skit som finns på jula, hehe. Det kan ju komma till användning någon gång?
3. Bästa just nu: "sitter du och pluggar oskar?", "ska du till skolan imorgon oskar?", "när börjar du imorgon oskar?". Kan inte sägas för mycket haha.
4. Jag har ändrat mig. Det känns bra att ibland jobba helger för att istället vara ledig en dag mitt i veckan.


i rymden finns inga känslor

Åh jag är på så bra humör. Min dag har varit great, kände mig lite ensam när jag satt och åt lunch själv i täby centrum men förutom det. Först va jag i väsby centrum och shoppade lite, hade massa kuponger med 20 % rabatt. Sen åkte jag till täby centrum och shoppade lite mer höhö. Kände att det behövdes bara. Efter det va jag på massage i en timme, eller fick massage eller vad man nu säger. Har nog aldrig varit på det i hela mitt liv, på riktig massage. Man blev så sjukt avslappad, så himla skönt! Avslutningsvis så va jag på bio och såg i rymden finns inga känslor med felix, tobbe och hans tjejkompis isabelle. Man blev glad av den filmen. Nu har jag ångest inför morgondagen, 9 timmars jobb på jula.

Sen är jag på bra humör tack vare något annat också. Vi vann matchen igår och håll i er nu, det gick inte JÄTTEdåligt för mig. Långt ifrån som det ska men första touchen var lite bättre, konditionen var lite bättre, jag vågade hålla i bollen lite bättre. Är fortfarande förjävla feg och vill helst inte ha bollen och vågar inte sätta fart med den. Men ändå, ett steg i rätt riktning. Lyckades tillochmed göra ett mål, woho. Nu är dock även min vänsterfot svullen men det är en annan femma haha.

match

Nu har jag ställt mig i bostadskö, duktigt. Och beställt hem en jacka, hade ett erbjudande på 50 % rabatt, woho. Jag skiter i att jag har ont i halsen och åker iväg för att spela match nu, pusshej leverpastej.

mina fina vänner


tisdag

Känner att jag tar på mig alldeles för mycket jobb, har ingen ork kvar till någonting. Har ingen lust att jobba alls längre även fast jag såg fram emot det så mycket förut. Det är nog bara för att jag jobbar typ 6 dagar i veckan. Igår fick jag jobba över på jula för att en tjej var sjuk och idag började jag klockan 7 (!!!!!!!!!!) på gymmet. Jobb jobb jobb. Har ju jobbat hela helgen också. Känner nu också att jag börjar bli sjuk, IGEN. Vafan, jag är jättesällan sjuk och nu har jag varit det fram och tillbaka i flera månader, vad händer? Jag MÅSTE kunna spela b-lagsmatchen ikväll så jag har lite fotboll i mig tills a-lagsmatch på lördag, vinner vi den är det klart att vi vinner serien och går upp till trean!! :D


djurgården förlorade!!!!!!!!!!!


söndag

Jag är så jävla trött, det blev alldeles för få timmars sömn inatt. Jag jobbade hela dagen igår på jula och sen åkte jag och camilla direkt till sofie i åkersberga. Tillsammans med jossan och kajsa åt vi middag innan lite fler people dök upp. Jag hade skitkul, mycket kortspel blev det innan vi drog till teeegeeel. Där hann jag med att både vara social och sitta och prata och att dansa. Perfa! Och tack gud för att 690 går förbi tibble. Jag och felix gjorde toast när vi kom hem och jag somnade inte förrän runt 5.

Imorse ringde alarmet på mobilen klockan 9, ännu en heldag på jula. Sen åkte jag hem och tog en snabb dusch innan det var dags för lite middag och släktträff hos mina kusiner. Nu sitter jag här i soffan i ett fotbad och halvsover, imorgon väntar ännu en arbetsdag.

fredag

Ännu en heldag på jula, men nu är det inte nervöst att jobba där längre så det känns bra. Jag blir inte stressad om det går lite sakta i kassan eller om någon kund frågar mig om något. Woho! Nu blir det middag framför idol med hela familjen, och felix såklart. Det ska bli mysigt. Orkar verkligen inte göra något annat.

torsdag

Imorse var det ganska jobbigt att gå upp, tusan. Har ialla fall tagit mig igenom en 9 timmars arbetsdag på jula! Sen hade jag bråttom hem, var tvungen att äta middag i bilen och sen var det dags för fotbollsmatch! Ooooooch vann vi eller vann vi? 6-0 och vi behåller serieledningen. Jag däremot sög.

onsdag

Först skrev jag tisdag som rubrik, håller inte riktigt koll på dagarna känner jag. Jag gav bort min jobbtid idag, orkade verkligen inte för jag ska jobba torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, torsdag osv. Har så mkt jobb inbokat!

 

Jag gick upp klockan 9 imorse och det var faktiskt inte alls så jobbigt. Åt en stor frukost och sen mötte jag upp matilda på ip. Vi började med distanslöpning i 30 min och fyfaaaaaaaaaaaasiken säger jag bara, så jäkla skönt och så jäkla kul! Känner att jag verkligen har saknat att springa för jag älskar verkligen det. Efter körde vi lite styrketräning och ordentlig stretch hoho.

 

Annars har jag varit på ansiktsbehandling idag och ja, inte så mycket mer. Nu sitter jag och väntar på felix. Vi ska laga tacos och sen titta på film. Bra dag.



halsband

Woho jag vann en tävling hos emmelist.blogg.se! fick hem ett fint halsband igår från l8nyberg!

måndag

Imorse vaknade jag halv 10 av att jag var kissnödig och sen orkade jag inte gå och lägga mig igen. Så jag gick upp, fast jag var ledig. Bra va? Mötte upp matilda utanför ip och körde lite styrketräning, kändes skönt eftersom att jag verkligen inte orkade träna igår. Sen var det bara raka vägen hem, i med lite lunch och sen tog jag bussen till mörby. Spände tandställningen, hoppade på bussen till kragsta där fia hämtade upp mig. Kvällen har bestått av spelarmöte och fotbollsträning.

 

Camilla skriver alltid ”veckans träning” i sin blogg, så nu vill jag också det hoho. Om jag kommer ihåg…

 

Måndag: styrketräning

Tisdag: styrketräning

Onsdag: fotbollsmatch

Torsdag: fotbollsträning

Fredag: styrketräning

Lördag: fotbollsmatch

Söndag: fotbollsmatch

 

Plus alla rehabövningar såklart…

 

Jag måste verkligen börja konditionsträna själv!



put your hands up in the air


be every color that you are

Jag tror att jag glömde att andas i helgen, det fanns aldrig någon tid till det. Fredag. Lördag. Söndag. Jobb. Personalfest. Jobb. Match. Tacos med felix, fia, robin. Spelkväll med brottbypeople. Jobb. Röstade. Match. Förutom jobb hela helgen så har jag bara gjort roliga saker men det kändes att jag inte haft en kväll hemma på hur länge som helst. Och som sagt så hann jag knappt andas mellan allt.

Jag och felix brukar hyra film typ jämt. Jag undrar hur många filmer vi sett tillsammans egentligen. Men som sagt, så har det inte hunnits med på senaste tiden. Så igår efter jobbet kom han och hämtade mig, vi åkte en snabbis till täby och sen hyrde vi film. Vi kröp ner i sängen med popcorn och chips runt klockan 9 och hade det hur mysigt som helst, det behövdes verkligen verkligen verkligen. Jag behöver sånna kvällar, oftare!

lumpen

Har en tjej på jobbet, på jula, som rycker in i lumpen den 1 november och jag bara kände hur jäkla avundsjuk jag blev när hon berättade det. Blir mer och mer säker på att jag också vill. Ialla fall börja med att göra grundutbildningen i 3 månader och sen känna efter. Mönstringen är ju borttagen nu men man gör ändå något liknande test. Det skadar ju inte att göra den. Ja, jag ska bannimig ansöka om att få göra den.





3

En varning till alla: SKAFFA ALDRIG 3! Jag har mottagning ungefär ingenstans, jävla 24 månaders bindningstid.



lycka


fredag 17 sept

Känner att jag har lite panik över att hela min helg är helt fullbokad, men men. Och som så många gånger förr har jag nu bestämt mig för att vända på dygnet, you can't blame a girl for trying. Ställde klockan på 10.00 imorse för att hinna träna innan jobbet. Och nu sitter jag här på vtc och är nervös inför ikväll, då är det nämligen personalfest på jula. Vi ska bli hämtade av en traktor (haha) 19.30 som ska ta oss till rönningeby där vi har hyrt en lokal. Jag tror det kommer bli kul, det är härligt folk som jobbar på jula.

JUSTE! Vi spelade 1-1 mot djurgården i onsdags, ett skitbra resultat för oss! Jag säger bara våran inställning den matchen, så sjukt bra tjejer! På tal om fotboll åkte jag direkt från jobbet till fotbollsträningen igår och ja, jag har kommit på 2 saker dom senaste dagarna, eller 3 förresten. 1. min bollkänsla är sämst. 2. min kondition suger. 3. våran nya bil är bajssvår att köra.


onsdag

Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu medan jag hinner, har verkligen inte haft tid att sitta framför datorn dom senaste dagarna. Sen ibland tänker jag att det är ganska onödigt att blogga för det blir så ytligt. En dag kanske jag till exempel skriver att jag har jobbat och tränat. Men jag skriver inte hur roligt vi hade under middagen, att jag och matilda pratat i telefon i en timme, hur mysigt jag och felix haft det osv osv. Ni fattar, alla småsaker som egentligen betyder mest. Och alla småsaker man gör emellan allt som att spela tv-spel och äsch jag orkar inte fortsätta men ni fattar! Jag är oftast glad och skrattar hur mycket som helst på en dag. Min familj är bäst, min mormor och morfar är bäst, mina vänner är bäst, felix är bäst, felix familj är bäst. Det är så mycket som händer runt omkring hela tiden som är det absolut bästa. Jaja, skit samma nu.

Dom "stora" sakerna jag gjort sen jag bloggade senaste är följande:
Måndag: jobbade på jula, tränade, tittade på felix match
Tisdag: jobbade på jula, tittade på första halvlek av f-18 matchen, tränade
Onsdag: varit på äventyrsbadet i uppsala med felix, michan, pierre och tom, ätit lunch på ikea hehe.
Och nu: TAGGAR INFÖR MATCHEN MOT DJURGÅRDEN IKVÄLL!!

GAFFELBIT

Känner att jag måste förklara rubriken i förra inlägget för det var så himla roligt, hahahaha. Igår hade vi ett sånghäfte med massa shotlåtar. Det var samma melodi som kända låtar fast texten var omgjord. Texterna handlade ju om att dricka alkohol och allt sånt där. Så helt plötsligt kommer låten satellit av ted gärdestad. Så ska man sjunga:" jag känner mig som.... en GAFFELBIT GAFFELBIT åååååhhhhhhh". Hahahahahahahaha. Va fan är en gaffelbit och vad har det med alkohol och shota att göra???? Vi låg och garvade åt det i en timme! Hahahahahaha.

"jag känner mig som en gaffelbit!"

God morgoooooooon! Nej jag är inte pigg hehe men det gör inget för gårdagen var så bra! Den började ju med tandemskärmflyg. Dock så blev det 3 timmar försenat pga av vädret och sega instruktörer. Men det blev ialla fall av. Dock sa dom att för två veckor sedan kunde de flyga dubbelt så högt men men, man kan inte styra vädret. Det var en härlig känsla att flyga.

Sen var det rally hem, jag hann slänga i mig lite lunch innan det var dags för match! Det viktigaste var att foten höll tjohooo. Den var stenhård tejpad och jag var nog lite rädd när jag skulle spänna foten vid skott, hörnor och frisparkar men det gick bra! 2 mål lyckades jag göra också mitt i min dåliga form.

Efter match åkte jag och matilda direkt hem till victoria där det var KRÄFTSKIVA! 11 snygga brudar var vi som åt kräftor, sjöng sånger, badade jaccuzzzzzi och dansade. Senare under kvällen tog vi vårt pick och pack och drog vidare till elina som hade födelsedagspartyyyy. En lyckad kväll!

Nu ska jag jobba till 16. Det är mindre roligt.








we laugh out loud


ser fram emot imorgon!

Glömde ju säga att vi vann matchen igår mot Kallhäll med 3-1 Vi spelade riktigt bra vissa perioder så jag satt där på läktaren och kände att jag verkligen inte var saknad haha. Nu ligger vi 7 poäng före Djurgården fast dom har en match mindre spelad. Känns bra att ha avgörandet i egna händer!

Imorgon har jag inte en, inte två utan TRE roliga saker att se fram emot! Först är det tandemskrämflygning som gäller i Södertälje. Sen ska jag spela match med b-laget för att känna efter i foten och på kvällen är det först kräftskiva hos victoria och sedan ska vi vidare till elina som har fyllt år. Vilken jäkla dag det kommer bli! :D
.

oväntad vändning

Hahaha vilket fiasko. Jag skyndar mig som en galning på jobbet för att komma därifrån så tidigt som möjligt. Vi kör rally in till grönan och kommer fram strax före 8. Det stog sjuuuukt mycket folk utanför och köade men det gjorde ju inte mig någonting tänkte jag. Eftersom att jag hade köpt gröna kortet och då skulle man slippa köa. Bullshit! Jag blev lurad. Efter att ha stått i kö i typ 5 min ropar dom ut i högtalarna att det är fullt och sen stänger dom grindarna. Haha, så det var bara att åka hem igen. Dom sa att det var mellan 14 000 och 16 000 där inne. Så det var bara för pappa att vända och åka och hämta mig igen, vilken tur att han inte hade kommit så långt. Jaja, så kan det gå haha. Nu är jag en erfarenhet rikare. Det värsta var att jag stressade i onödan!

.

hoffmaestro

Puuuuuuuh nu kan jag äntligen slappna av igen. Blir galen på mig själv, att jag alltid måste stressa. Men jag hann i tid till jobbet! Jag tog sovmorgon imorse, vad annars? haha. Sen var jag ju tvungen att smälta frukosten innan jag kunde springa, jag är så jäkla känslig mot sånt. Jag och felix sprang en runda innan jag fick togstressa så jag skulle hinna till jobbet i tid. Man ska nog hålla sig borta från mig när jag är stressad haha. Men nu sitter jag ialla fall här och längtar till ikväll! Då är det Hoffmaestro på grönan, tjohooo.







hoffmaestro i kungsträdgården 2008


love the way you lie

Jag kommer väl få ångra att jag sagt det här men woho, jag ser fram emot att jobba mycket nu den kommande veckan. Är så trött på att inte ha något att göra. Nu ska jag jobba fredag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag. Men jag måste nog försöka byta bort tiden på onsdag för då har vi match och den SKA jag spela. Men ialla fall. Hej att ha något att göra och hej pengar!

Nu ska jag eeeta lite, hem och hämta kläder, träna och sen titta på våran match! Puss

 


try to mess up all my flow

Imorse tog jag tåget in till östra och bussen vidare till banérgatan där pappa hämtade upp mig. Vi åkte bil till söder där naprapaten jobbade. Jag måste säga att han gjorde en väldigt noggrann och seriös undersökning, så det kändes bra. Men ja, vet ni, jag har ännu en till skada. Förvånade???? Han kom fram till att höger höftböjare är "out of order" som han sa, den fungerar inte över huvudtaget. Det gör att mindre muskler runt omkring, till exempel i ljumskarna tar över jobbet att "böja" höften och det sliter väldigt mycket på dom, eftersom att det egentligen inte är deras uppgift. Så ja, det här tror han gör att mina lår blir stumma. (Det har alltså ingenting med cirkulationen att göra som det gjorde förra gången vilket är en jäkla tur för det är ännu svårare att göra något åt tydligen.) Vänster höftböjare fungerar okej, men inte mer än så. Det är inte så konstigt att jag inte blir ett dugg vigare fast jag stretchar efter varje träning. Tydligen så är inte låren "mottagliga" för det när höftböjaren inte fungerar, eller nått sånt. Ialla fall har jag fått tre övningar jag ska göra varje dag i 2-3 veckor, känner jag ingen skillnad efter det ska jag höra av mig igen. Gaaaaaaaaaaah tänkte jag först, ännu fler övningar!! Men vafan, nu kör vi!



run

Efter jobbet stack jag och felix ut och sprang spåret. Fasiken va mörkt det är ute klockan 10, men det var faktiskt inte speciellt kallt att springa med underställ. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. Måste ta ett tåg som går klockan 8.25 imorgon bitti, suck.

remember the feelings

Alltså, jag är nog världens krångligaste människa. Eller veligaste kanske passar bättre. Jag kan aldrig bestämma mig om någonting och så ändrar jag mig jämt. Ett bra exempel är när jag ska prova kläder och det tar mig en halvtimme innan jag bestämt om jag vill ha det eller inte. Eller om min kalender en vecka är fullproppad med massa saker att göra (både tråkiga och roliga saker) får jag panik och önskar att jag inte hade något planerat alls. Då vill jag hellre vara spontan. Men som sagt, så ändrar jag mig hela tiden. Just nu är jag trött på att inte ha något vettigt att göra! Jag hann knappt vakna imorse innan jag började få lite panik över det. Jag tränar på förmiddagen och jobbar på eftermiddagen. Det mest kreativa jag gjort idag är att spela sänka fartyg. Ialla fall, jag måste bannimej skaffa mig ett riktigt intresse. Något som jag kan ägna mig åt när jag inte har något att göra. (Vi får väl se hur länge jag känner såhär, en dag?). Förslag någon? Funderar på att gå en kostföreläsning. Någon som vill leka med mig snart?



fight

Ibland vill jag bara ge upp. Då tänker jag att jag ska sluta med fotbollen och bara köra egen träning, styrketräning och kondition. För allt känns så ovärd när man inte kan köra 100 %. När det går dåligt och gör ont. Jag har gått på så många behandlingar i mitt liv. Jag har varit hos naprapat, kiropraktor, sjukgymnast, massör, ryggspecialist, käkspecialist och allt var det heter. Alla säger olika och ger mig program som jag ska göra. Dom har knäckt, gett mig akupunktur, behandlat med ström, proppat i mig tabletter, gett mig övningar och ja, allt! Till slut når man en gräns när man helt enkelt inte bryr som om man är skadad eller inte. Bara man slipper fler behandlingar. Jag har haft sånna svackor och tagit mig ur dom igen. Det kommer och går i perioder. Det är just därför som jag ibland inte orkar ta tag i problemen, hoppas att dom ska lösa sig utav sig själva. Eller så tror jag att det inte kommer att bli bättre och kör på ändå. Jag är van att vara skadad, så det gör väl ingenting om jag har ont på ett ställe till. Nu skiter jag i att jag klagar, känner bara att jag måste få ur mig det här. För jag pratar aldrig om det, därför är det få som förstår. Jag har haft inflammation i hälsenorna och inflammation i axlarna. Jag föddes med torticollis (sne i nacken) och jag hade en kota som satt för långt in i ryggen, dvs ständigt ont i nacken och ryggen. Jag har haft benhinneinflammation och vätska i benen. Jag har inflammation i ljumskarna och muskelbristning i knät. Jag har problem med käkarna, låren och nu en svullen fot. Känns som att min kropp inte är gjord för att träna, eller nånting. Därför måste jag verkligen ta till vara på dom stunderna där jag verkligen känner för att kämpa. Och jag tror precis att jag har en sån! Jag har bokat tid hos en omtalad naprapat i stan, som till och med är lärare för sånt här. Sen ska jag boka tid hos Inger, som jobbar med att ta en massa tester som sedan skickas till tyskland för att utvärderas, för att se om jag har brist på något. Nu jävlar ska mina lår bli bra.

seger!

Alltså vänta lite nu, när blev det vinter??? Okej då, höst ialla fall. Det var fasiken svinkallt att stå ute och titta på matchen! Hade verkligen velat ha dunjacka, mössa och hela paketet. Det är ju ändå bara början av september? Jaja, vi vann matchen med 3-1, så jäkla jäkla skönt. Vi behåller serieledningen och vi SKA gå upp till trean till nästa säsong!
.

stress

Jag lyckas alltid bli tvungen att stressa, hur god tid jag än har från början. Det skulle inte spela någon roll om jag gick upp en halvtimme tidigare än vanligt, för då skulle jag bara göra allt lite långsammare och få stressa i slutet ändå. Jag tycker dock att jag har blivit lite bättre. Förut var jag alltid, och då menar jag ALLTID, tvungen att springa till tex bussen eller tåget. Nu har jag skärpt mig lite. Men jag är så dålig på att planera helt enkelt.

Nu sitter jag och väntar på att min tränare ska ringa. Jag hade tänkt följa med och titta på när mitt lag KROSSAR skå idag men det är inte säkert att det finns plats för mig i någon bil...
.

för höga förväntningar

Oj oj, inatt sov jag över 12 timmar. Det var verkligen välbehövligt. Har varit så trött hela veckan och inte fått en enda sovmorgon. Så det var skönt. MEN jag tycker inte kudden gjorde några underverk direkt, som den gjorde den natten på skepparholmen. Så allt slit och alla telefonsamtal var alltså helt i onödan, fan! En annan sak som också är fan är att jag har varit tvungen att tacka nej till två fotbollsmatcher nu pga av min fot, svullnaden vägrar tydligen gå ner. Egentligen så vill jag bara skrika och gråta men på ett sätt spelar det ändå ingen roll. Jag har inte kunnat köra 100 % på hela säsongen pga av mina lår och det har därför inte varit kul. Det går liksom inte att springa.

Jaja, nu till något roligare. Jag och felix gjorde omelett och toast till frukort, en bra start på dagen. Nu ska jag till gymmet, den enda roliga träningen jag har nuförtiden. Där kan jag köra hur hårt jag vill!

seize the day

Det gick bra att jobba. Biggest loser är bäst. Det känns som att jag inte har sovit på en vecka. Godnatt.


jula

Nu ska jag och mitt korta hår åka till arninge och jobba på jula! Hoppas att det går bra. Ikväll klockan 20.00 är det premiär för biggest loser sverige, missa inte det ;) Mitt och mammas favoritprogram. Puss


life-saver...

... i hope. Har varit och hämtat hem den efterlängtade kudden! Behövde visst bara betala 50 kr. Snälla lilla rara kudde, hjälp mig nu.

.

Åh jag blir galen. Är det någon som vet hur man får headern över hela bloggen?

tröööööött

Åh herregud, jag förstår inte hur jag orkade ta mig igenom en timme på gymmet idag. Men måste man så måste man och då är det bara att bestämma sig! Körde inte jättehårt men tillräckligt, pappa pushade mig lite också. Nu ska jag inte röra mig en meter till på hela kvällen. Jag är helt slutkörd.

Måste bara varna er också. Om ni ser en silvrig volvo v70 med registreringsnummer LSL 089, kör åt andra hållet! Det kan vara jag som kör. Särskilt om ni har bråttom. Risken finns att bilen åker i snigelfart, hackar fram eller helt enkelt stannar lite då och då mitt i vägen.

sofia eva johanna ek

Jag måste bara visa vad jag fick i födelsedagspresent av Patrik, en av mina tränare. Så jäkla snygg! Jag blev så glad. Och för övrigt så är Patrik bäst, världens snällaste människa.

jag är snygg

Jag sitter och tittar igenom massa bilder på facebook och seriöst... Vad är det för fel på mig?














































men hej, jag vill ta studenten igen


det blev tegel

God morgon. 3 timmars sömn blev det inatt, så jag är liiiite trött. Vi hade jättemysigt hos camilla igår. Lagade tacos, gick en promenad, tittade på film och pratade ikapp! Om ni vill se några snygga webcam bilder från igår gå in på sofies blogg haha! Nej men det är alltid lika roligt att umgås med dessa girls.

Sen var planen att jag skulle ta bussen hem men det slutade med att jag hamnade hos sofie och robin där det var lite taggat folk. Vi drog till tegel och jag hade så jäkla roligt! Dock går det alltid utför när jag festar med robin haha! Men det var det lätt värt. Vi avslutade kvällen på donken innan snälla martin körde oss hem. Grym kväll, verkligen! Förstår inte varför jag inte gör det här oftare.

Det var lite motigt när klockan ringde klockan 8 imorse men det var bara att gå upp. Nu ska jag jobba till klockan två.



lördag

Gud, jag fick lite panik när jag kom på att jag inte hunnit blogga idag. Bloggabstinens hehe. Men min dag har gått i ett. Ingen sovmorgon blev det för vi skulle titta på oskars match klockan 10. Efter det var det bara raka vägen hem för jag skulle klippa mig. Sen hann jag vara hemma i en kvart, slänga i mig lite lunch och sen hade felix match i brottby. Sen åkte jag hem, bytte om och åkte hem till camilla där sofie redan befann sig. Vi gick till ica och nu håller vi på att laga tacos. Värt att nämna är också att jag körde både till brottby och till camilla i täby, tjoho.

Nu ska vi ha en mysig kväll. Puss

jag älskar att vara kär i dig



två år senare blir jag fortfarande varm i hela kroppen av att bara tänka på dig


your time to shine

Yo! Det är sjukt vad mycket fortare tiden går på jula än på vtc. Kanske inte så konstigt med tanke på att där har man saker att göra hela tiden, det kommer kunder och betalar i princip hela tiden. Så det är kul! Jag är inte van vid det direkt hehe.

Så efter att ha jobbat på jula från 8.30-12.30 ska jag nu jobba på vtc klockan 14-19. Ikväll kommer det lite people till mig och tittar på sverige-ungern.


 


stop for a minute


waka waka

Tjoho. Idag var min andra dag på jula och jag fick bara stå i kassan, så jag känner att jag kan i princip allt som har med det att göra. Så jag är inte alls lika nervös längre. Och alla som jobbar där är jättetrevliga! Så det här kommer nog bli bra.

Jag kom hem, åt lunch, tittade på top model och när jag sedan slog upp min almenacka såg jag att jag skulle klippt mig idag! Det hade jag helt glömt bort. Nu fick jag en ny tid på lördag istället.
.
Ikväll är det fotbollsträning och ja, jag tänker försöka vara med. Foten känns redan mycket bättre och svullnaden har gått ner. Så håll tummarna!

life's a beach




work

Ooooooh yeeeees, jag fick jobbet på jula! Jag kommer att sitta både i kassan och gå runt i butiken. Känns verkligen jätteroligt med en förändring. Kommer att ha kvar mitt gamla jobb eftersom att jag inte vet hur mycket jag kommer att få jobba på jula. Fasiken va det är mycket jag måste lära mig men jag ser verkligen fram emot det :D

Så efter att ha provjobbat på jula idag åkte jag och felix en snabbis till kista för att handla den efterlängtade baseball jackan. Jag fick ett sms av Fia igår att dom kommit in i affären igen så det var ju ett måste att åka dit. Hennes fina röda fanns inte men jag köpte en vinröd, fin den också! Och felix hade varit på stadium outlet och köpt ett par skor till mig, bara sådär. Är han bäst eller är han bäst?

Sen var det rally hem, åt snabbt lite lunch och nu ska jag jobba till kvart i 10! På mitt gamla jobb alltså. Jobb i princip hela dagen alltså. Men det är det värt när lönen kommer hehe.

RSS 2.0